Foto: Publicitātes foto
Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir sākusi pieņemt pieteikumus jaunajai maģistra programmai Tehnoloģiju tiesības.

Programma fokusējas uz mūsdienu tehnoloģisko sasniegumu, tādu kā digitalizācija, finanšu rīki, kiberkarš un kriptovalūtas, tiesību aspektiem. Sniedzot studentiem prasmes, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi orientētos sarežģītajā regulējumu vidē, programma Tehnoloģiju tiesībās piedāvā inovatīvu un konkurētspējīgu maģistra grādu strauji augošā specializācijas jomā.

Papildus pamatkursiem tiesību pamatos un juridiskajā pētniecībā studentiem jāapgūst seši obligātie specializētie kursi - Privātums un datu aizsardzība, Intelektuālais īpašums un tehnoloģijas, E-komercijas regulējums, Līgumi un IKT, Kibernoziegumi un kiberdrošība, Pārspējtehnoloģijas (disruptive technology), kā arī divi izvēles kursi.

Programmas pasniedzēji ir starptautiski atzīti savas jomas eksperti, tādi kā Dr Vasileios Karagiannopoulos, Portsmutas universitātes (Lielbritānija) pasniedzējs un Kriminoloģijas un kibernoziegumu programmas vadītājs, Edina Harbinja, Astonas universitātes (Lielbritānija) vecākā pasniedzēja un starptautiski atzīta eksperte pēcnāves privātuma jautājumos, Marks Leisers, Leidenes universitātes (Nīderlande) asociētais profesors un interneta regulējumu eksperts, un citi.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par Tehnoloģiju tiesību un citām RJA maģistra programmām, nāciet uz Maģistra programmu atvērto durvju dienu 4.jūlijā no plkst 17:00 - 19:00, Strēlnieku ielā 4 k-2 - lūgums reģistrēties šeit. Jums būs iespēja satikt Tehnoloģiju tiesību maģistra programmas iedvesmotāju un COBALT juridiskā biroja partneri Ingrīdu Kariņu-Bērziņu, kā arī RJA Maģistra programmu direktoru Waleed Gumaa un pārspriest jūs interesējošos jautājumus pie kafijas tases.

Papildus informācija par maģistra programmām mūsu mājas lapā: www.rgsl.lv

Pieteikšanās studijām Rīgas Juridiskajā augstskolā līdz 10.jūlijam elektroniski šeit:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!