Foto: Publicitātes foto
Izmanto savu laiku lietderīgi – sagatavojies pārmaiņām, pirms tās sākušās. Rīgas Juridiskās augstskolas starpdisciplinārās maģistra programmas tam būs labs palīgs.

Piesakies šeit: https://apply.rgsl.edu.lv/

Dibināta 1998. gadā, Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir kļuvusi par atspēriena punktu absolventu karjerā gan tiesību, gan diplomātijas un biznesa jomās.

"Balstoties savā pieredzē universitātēs daudzās valstīs – Nīderlandē, Lielbritānijā, Zviedrijā, Vācijā, Francijā –, varu teikt, ka Rīgas Juridiskās augstskolas priekšrocība ir tās uz studentiem vērstā pieeja visos līmeņos, sākot jau ar programmas struktūru, kas ļauj tiem, kas to vēlas, nonākt jau nākamajā līmenī," stāsta Eiropas Savienības tiesas tiesnese Ineta Ziemele.

"Mēs nācām, lai mācītos no izciliem profesoriem un studētu kopā ar aizrautīgiem profesionāļiem no dažādām jomām, lai izaicinātu sevi, pārbaudītu savas spējas un attīstītu savu karjeru. Un RJA mēs varējām īstenot visus šos aspektus," Mārcis Reveliņš, RJA 2021.gada absolvents divu gadu programmā "Tiesības un finanses", sacīja savā izlaiduma runā 17. jūnijā. "Vietējie studenti var būt pateicīgi RJA, jo mums ir pieeja starptautiskai, izcilas kvalitātes izglītībai tepat Rīgā. Un esmu pārliecināts, ka starptautiskie studenti ir pieņēmuši Rīgu kā savas otrās mājas un RJA kultūrai tajā ir bijusi nozīmīga loma."

Šogad RJA piedāvā iegūt LL.M. grādu Starptautiskajās un Eiropas tiesībās, Starptautiskajās publiskajās tiesībās un cilvēktiesībās, Pārrobežu komerctiesībās, Tiesībās un finansēs, kā arī Tehnoloģiju tiesībās, kas ir vienīgā šāda maģistra programma reģionā.

"Es augstu novērtēju šo programmu, jo tā sniedz man zināšanas, kuras es pielietoju ikdienā savā darbā. Īstenībā tās palīdzēja man dabūt manu jauno darbu," stāsta Ellina Sedleniece, Tehnoloģiju tiesību maģistra programmas absolvente. "Nodarbinātība tehnoloģiju tiesību jomā ir gandrīz garantēta, jo šī joma aug ļoti strauji," saka Marks Leisers, RJA viespasniedzējs no Leidenes universitātes.

Maģistra programma Tehnoloģiju tiesības ir atvērtas visiem interesentiem, kas ieguvuši sociālo zinātņu bakalaura vai maģistra grādu tiesību zinātnē vai radniecīgā nozarē, savukārt programma Tiesības un finanses atvērta tiem, kas ieguvuši sociālo zinātņu bakalaura vai maģistra grādu tiesību zinātnē, ekonomikā, finansēs, vadībā vai citā radniecīgā jomā.

Maģistra programmas Starptautiskās un Eiropas tiesības, Starptautiskās publiskās tiesības un cilvēktiesības un Pārrobežu komerctiesības ir lieliska iespēja juristiem celt savu konkurētspēju, papildinot zināšanas un iegūstot diplomu pieprasītā specializācijas jomā.

Vairāk par mūsu maģistra programmām un uzņemšanas noteikumiem iespējams uzzināt šeit:

Studijas angļu valodā, studenti un pasniedzēji no vairāk kā 30 valstīm, ērta moduļu sistēma un konkurētspējīgs, starptautiski atzīts LL.M. grāds – ja tas liekas pievilcīgi, uzzini vairāk un piesakies šeit: https://apply.rgsl.edu.lv/

Vairāk par Rīgas Juridisko augstskolu var uzzināt mājaslapā www.rgsl.lv

Nenokavē – studijas sākas 30. augustā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!