Foto: Kristīne Grīnvalde
Svētki ir tāpēc, lai tos svinētu! Tāpēc ik gadu masāžas studiju tīkls "Figura Line" par godu 8.martam parūpējas par īpašiem piedāvājumiem un patīkamiem pārsteigumiem savām klientēm. Uz "Figura Line" izbaudīt limfas stimulācijas masāžu visā Latvijā nāk gan daiļā dzimuma pārstāves, kuras raizējas par kādu lieku ķermeņu aprišu centimetru, gan arī tās, kuras vēlas justies enerģiskāk un uzlabot imunitāti. Kā arī sievietes, kuras grib sevi palutināt un relaksēties patīkamā un veselīgā veidā.

No 6. – 8.martam izbaudi masāžu par 8 EUR un saņem dāvanu

Tikai 3 dienas visās " Figura Line" veselīga skaistuma studijās 60 minūšu limfas stimulācijas masāža uz īpašas ierīces maksās tikai 8 EUR (pilna cena 15 EUR).

Taču tas nav viss – izbaudot masāžu akcijas dienās, papildus saņem dāvanu - karti 25 EUR vērtībā! Šo karti līdz pat 10.aprīlim var izmantot jebkurā no "Figura Line" studijā, lai iegādātos klienta komplektu "Dimants". Tajā ietilpst 12 masāžas, ietīšana masāžas laikā ar dabīgām maskām Tavām problēmzonām un citi pakalpojumi. Komplekta cena ir 150 EUR.

Pieci iemesli kāpēc izmantot piedāvājumu

1. Ceļš uz skaistumu caur veselību

"Figura Line" piedāvātā limfas stimulācijas masāža ķermenim saudzīgā veidā veicina limfas plūsmu organismā, sekmējot organisma attīrīšanu dabīgā veidā, kas savukārt uzlabo dažādus procesus, tajā skaitā paātrina vielmaiņu.

2. Pielīdzināma fiziskām aktivitātēm

Stundu garā masāžā uz īpašā masāžas aparāta/trenažiera ļaus patīkamā un relaksējošā veidā iztērēt 200 – 500 kalorijas.

3. Vispusīgs rezultāts

Regulāri apmeklējot limfa stimulācijas masāžu ,gan jutīsiet patīkamas pārmaiņas – enerģijas pieplūdumu, bezmiega, nemiera un galvassāpju samazināšanos, gan arī citi pamanīs jūsu ādas stāvokļa un figūras uzlabošanos.

4. Ātrs rezultāts

Pirmās izmaiņas jūtamas jau pēc 3-4 regulāriem masāžas apmeklējumiem, bet 80% klientu jau pēc 6 masāžām ir izmērāmi rezultāti - ķermeņa apkārtmēru samazināšanās.

5. Atbalsts vietējiem uzņēmējiem

"Figura Line" ir Latvijā radīts veselīga skaistuma koncepts, kura pamatā ir limfas stimulācijas masāža, kas papildināta ar dabīgiem produktiem un pakalpojumiem – vingrojumu komplekss, ietīšanas probēmzonām masāžas laikā, uztura konsultācijas, u.c. Studiju īpašnieki ir mazie privātie uzņēmēji Tavā pilsētā.

Studijas strādā pēc pieraksta, tāpēc, lai izmantotu piedāvājumu, ieplāno "Figura Line" studijas apmeklējumu jau laicīgi. Esi mīļi gaidīta sešās studijās Rīgā, kā arī Aizkrauklē, Bauskā, Dobelē, Jēkabpilī, Madonā, Ogrē, Preiļos, Salaspilī, Talsos un Tukumā. Visu studiju tālruņa numuri pieraksta veikšanai www.figura-line.lv

Nepalaid garām jaunumus - seko "Figura Line" profiliem arī sociālajos tīklos Facebook un Instagram

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!