Foto: olivierderycke
Maksimālistiem, ideālistiem, zaļas uzdzīves baudītājiem un pasaules glābējiem. Jeb tādiem entuziastiem kā mēs paši - pirms 6 gadiem Rīgā atvērām pirmo veikaliņu Latvijā, kurā vienuviet tik plašā izvēlē bija atrodams viss zaļam dzīvesveidam vajadzīgais: sertificēta dabīgā kosmētika, videi draudzīgi mazgāšanas līdzekļi, bioloģiskā un godīgās tirdzniecības pārtika, dabīgi vitamīni.

Izrādījās - tas, kas tik mīļš un svarīgs mums, tikpat nepieciešams un kārots bija arī Jums - Biotēkas klientiem. Pateicoties Jūsu atsaucībai un uzticībai, šobrīd Rīgā ir jau 8 Biotēkas un internetveikals, kas darbojas visā Latvijā, un tas ir lielākais eko veikalu tīkls mūsu valstī. Atsaucoties Jūsu lūgumiem, šogad atvērām arī Biotēka Ekostudiju - 100% eko frizētavu: Cēsu ielā 12, mūsu pirmās Biotēkas telpās.

Biotēkās Jūs atradīsiet vairāk kā 50 pasaules augstvērtīgākos, pazīstamākos eko zīmolus, kopumā ap 3000 sertificētu eko preču. Kā mēs zinām, ka tās tiešām ir tik eko, tik dabīgas, tik īstas, tik lieliskas? Jo mēs tās izvēlamies tieši tāpat kā Biotēkas pirmsākumos - pirms kaut ko liekam Biotēku plauktos, izmēģinām paši uz savas ādas! Tādēļ Jūs Biotēkās atradīsiet tikai to, ko varam piedāvāt Jums ar prieku, lepnumu un pārliecību, ka tas patiesi ir vislabākais:

  • Bioloģiski izaudzēta un godīgās tirdzniecības pārtika no visas pasaules - Rapunzel un Allos pārtika, Sonnentor tējas un kafijas, Vivani šokolādes, Cosmoveda ājurvēdiskās preces, Bionade dzērieni, Holle un Sunval bio pārtika zīdaiņiem, u.c.; Biotēka ekomarket (Antenas ielā 3, Rīgā) - paplašinātā sortimentā arī Latvijas ražotāju preces;
  • Sertificēta dabīgā un organiskā kosmētika - Dr.Hauschka, John Masters Organics, Florame, Logona, Sante, Urtekram, Coslys, Bellapierre, Florascent u.c., Latvijas ražotāji - Madara, Norden, Bio2You u.c.
  • Organiskas ēteriskās eļļas un aromterapijas piederumi
  • Uztura bagātinātāji un īpaša pārtika veselīgai dzīvei - Higher Nature vitamīni, Phytoceutic ekstrakti, GreenBay (manuka), Dr.Jacob's (granātābolu eliksīri), Sonnenmacht (noni, godži, acai u.c.);
  • Produkti veģetāriešiem un vegāniem
  • Videi draudzīgi mazgāšanas līdzekļi un higiēnas preces - Sodasan, E.D.L., Attitude mazgāšanas līdzekļi, Riffi vannas un pirts piederumi, Masmi un W.I.P. sieviešu higiēna, Wiona, Attitude, W.I.P. autiņbiksītes mazuļiem u.c.


Pie mums ir, ko izvēlēties! Un Biotēkās ir viegli izvēlēties - jo biotekāri prot atbildēt uz Jūsu jautājumiem, labi pārzina piedāvātos labumus un prot to vidū atrast tieši Jums tīkamāko; te ir patīkama gaisotne, jauki smaržo pēc īstuma, un Jūs netraucēti variet pētīt preces tik ilgi, cik Jums nepieciešams, lai izvēlētos.

Gaidīsim Jūs Biotēkās: Barona ielā 24/26, Šķūņu ielā 12/14, t/c Mols, Spice home, Sky & More, Sky Mežciemā

"Biotēka ekomarket" Antenas iela 3, Rīgā (Pārdaugavā, pie CSDD/ TA stacijas) - pirmais eko lielveikals Latvijā: tā pati sirsnīgā Biotēku atmosfēra, paplašināts sortiments, it īpaši Latvijas preču ziņā, Cash & Carry iespēja ietaupīt.

Biotēkas internetveikals, ērta apmaksa ar bankas karti, piegāde 1-2 dienu laikā līdz namdurvīm visā Latvijā: http://internet.bioteka.lv

Biotēka Ekostudija: Cēsu ielā 12, Rīgā, eko frizētava, manikīrs, make-up: www.ekostudija.lv

Uzziniet vairāk: www.bioteka.lv

...jo labu lietu vienmēr vajag vairāk!

P.S. Ja Tu esi zaļš, tad pārsūti šo vēstuli 3 saviem draugiem - un arī viņi kļūs zaļi!

Zaļosim kopā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!