Foto: Publicitātes attēls

Mana mamma teica: "Beidzot, pēc 10 – 15 gadiem, ir atgriezusies mana meita, un man pietika pacietības to sagaidīt"....
Narkotikas ir kā hronometra poga, apstādina laika ritējumu. Tās nozog cilvēkam visus sapņus, sagrauj ģimeni un nākotni - līdzīgi kā labirintā nomaldījies cilvēks būtu pazaudējis tajā sevi pašu. Pēc tam, kad beidzu lietot narkotikas, man bija jāiemācās dzīvot no jauna.


Marianas Prokopjevas stāsts.

Es ļoti daudz uzzināju atrodoties šeit, Dānijā, un tagad gribu padalīties pieredzē, sniegt atbalstu un palīdzību citiem, kuri šobrīd izdzīvo to.

Šeit, Dānijas Narkononā www.narcononeurope.dk, es atradu savus sen zudušos sapņus un cerības un tagad esmu pārliecināta, ka spēšu tos realizēt. Esmu šeit daudz iemācījusies. Es vairs necenšos cīnīties ar savu senāko personību, tās vietā veidoju jaunu. Esmu nolēmusi aizmirst, kāda biju!!!

Es dievinu programmu Narkonons. Pēc detoksikācijas programmas pabeigšanas esmu pārvērtusies, jūtos kā apgaismota. Man ir viegli ap sirdi, manī ir tik daudz prieka! Es jūtos dzīvāka un laimīgāka nekā jebkad agrāk.

Tagad es tiešām saskatu un izjūtu "īstās" dzīves garšu. Esmu iemācījusies mīlēt, cienīt savu ķermeni un rūpēties par to. Mani brūnie pigmenta plankumi ir gandrīz pazuduši – tie bija narkotiku sekas. Mana āda izskatās daudz labāk.

Narkotiku lietošanas dēļ man sāka izkrist mati. Pēc detoksikācijas programmas pabeigšanas, mati sāk atveseļoties. Esmu ideālā emocionālā un fiziskā formā.

Šobrīd esmu atgriezusies pati pie sevis un savas ģimenes. Mana dzīve ir mainījusies. Es jūtu, ka esmu uz īstā ceļa. Mana uzvedība un domāšana ir krasi mainījušās, līdz ar to arī mainījusies apkārtējā pasaule. Esmu iemācījusies atrast pozitīvo negatīvajā, jautro - skumjajā, sasniegumus - grūtībās, par ko arī esmu bezgala pateicīga šai programmai.

Mana mamma teica, ka beidzot ir atguvusi savu meitu pēc 10 – 15 gadu ilgas prombūtnes. Es sajutu, ka mani novērtē un mīl. Vēlos pateikties visiem, kuri deva man iespēju un palīdzēja man tikt galā ar manu problēmu.

Es mīlu programmu Narkonons par to, ka tā ir optimisma pilna un iemāca to, ka narkoatkarība ir mācība, kura jāpiedzīvo, lai saprastu, ka tas nav nāves spriedums. Es guvu ļoti daudzas uzvaras šajā programmas posmā un ar nepacietību gaidu nākamo programmas soli.

P.S.

Vai jūs zinājāt, ka narkotikas uzkrājas ķermeņa taukaudos un var aktivizēties arī tad, ja vairākus gadus nav lietotas narkotikas. Kaitīgā narkotiku ietekme uz ķermeni un prātu turpinās pat tad, kad cilvēks pārstājis tās lietot. Tādēļ dzīvībai nozīmīgs uzdevums ir - attīrīt ķermeni no narkotiku paliekām, jo tās ir iemesls atkārtotai tieksmei pēc narkotikām.


Kāds tad ir risinājums?

Programma, kas atbrīvo cilvēku no narkotiskās un alkohola atkarības Narkonon narcononeurope.dk piedāvā risinājumu šai problēmai. Tās laikā neizmanto medikamentus, kas narkoatkarības vietā var novest pie atkarības no medikamentiem.

Viens no programmas posmiem ir speciāli izstrādāts tā, lai attīrītu organismu no toksīniem un narkotiku paliekām. Tas sastāv no fiziskiem vingrinājumiem, svīšanas sausajā saunā un precīza ūdens un barības vielu uzņemšanas režīma. Šīs procedūras laikā sadalās ķermenī palikušās toksīnu atliekas.

Ja jūs, vai kāds jums zināms cilvēks ir nonācis narkotiku gūstā, obligāti uzrakstiet mums vai pazvaniet. Pieredzējuši centra darbinieki sniegs konsultāciju par narkotikām vai programmu Narkonons. Neatlieciet, sazinieties ar mums tūlīt!

Tel.: + 45 70606003
Skype: narconon.europe
e-mail: info@narcononeu.org

Un atcerieties – DZĪVE BEZ NARKOTIKĀM IR IESPĒJAMA!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!