Daudziem šī vasara paliks atmiņā ar kādu īpašu notikumu un daudziem šīs vasaras neatņemama sastāvdaļa bija arī neatkārtojamais “Vichy Classique” minerālūdens. “Vichy Classique” savus cienītājus priecēja ar neparastu kampaņu “Tev piestāv šī vasara!”, kurā balvas varēja laimēt katru stundu. “Vichy Classique” cienītāju vidū tika izlozētas “Vichy” panamas cepures un 12 kalnu velosipēdi, bet galvenās balvas – elegantā kabrioleta “Citroën C3 Pluriel” īpašnieks tika noskaidrots 31.augusta izlozē.
Piedalīties “Vichy Classique” kampaņā “Tev piestāv šī vasara!” bija ārkārtīgi vienkārši – vien jānopērk viena 1,5 litru vai divas puslitra “Aldara” ražotā “Vichy Classique” minerālūdens pudeles, jāsaglabā pirkuma čeks un jānosūta SMS uz telefona numuru, kas tika norādīts uz etiķetes. Akcijas unikalitāte slēpjas faktā, ka par veiksminieku varēja kļūt katru stundu, jo katru stundu tika laimēta viena no “Vichy” cepurēm. Vienreiz nedēļā tika izlozēti kalnu divriteņi – kopā 12.

Savukārt 31.augustā tika izlozēts vasaras galvenais veiksminieks – kabrioleta ieguvējs. Par automašīnas ieguvēju, kuram turpmāk piestāvēs ne tikai vasara, bet arī smalkais kabriolets, kļuva 26 gadus vecais Jūrmalas Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta nodaļas komandieris Artūrs Magone. 1.septembrī Artūrs klātienē ieraudzīja savu vasaras veiksmi, “Citroën” auto centrā saņemot no a/s “Aldaris” prezidenta V. Gavrilova nu jau savas jaunās automašīnas atslēgas.

Laimesta ieguvējs ir ilggadējs “Aldara” produkcijas cienītājs, jo mēdz iebaudīt ne tikai “Vichy” minerālūdeni, bet arī “Zelta” un “Aldara Gaišo” alu. Kad pēc izlozes Artūrs saņēma “Aldara” prezidenta zvanu, viņš sākumā nenoticēja savai veiksmei, bet pirmdien laimests jau kļuva par realitāti.

“Kad piezvanīja Vitālijs Gavrilovs, atrados darbā – biju tikko atgriezies no apmācībām,” stāsta Artūrs. “Kolēģi arī bija klāt un sacīja – ja kaut ko tādu viņiem stāstītu cilvēks no malas, vienkārši nenoticētu”.

Artūram šī būs pirmā personiskā automašīna viņa mūžā. Viņš jau kādu laiku bija plānojis iegādāties braucamrīku, taču par tādu, kā vinnētais “Citroën”, pat nebija domājis. Kā atzīst pats veiksminieks, tagad viņam ir glaunākā mašīna visā brigādē.

“Vichy Classique” ir viegli karbonizēts mineralizēts ūdens ar ideāli sabalansētu sāļu daudzumu, kurš kļuvis populārs, pateicoties sabiedrībā atzītai augstai kvalitātei un reputācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!