Plānus vai biezus? Baltus vai melnus? Klasiskus vai modernus? Košus vai askētiskus? Kā dizaina elements vai tikai loga aizsegs? Ilgākam laikam vai vienai sezonai? Kas piestāvēs raibajām tapetēm? Kas neapniks pēc pusgada? Šādus un līdzīgus jautājumus uzdodam sev pirms aizkaru iegādes mājoklī. Vai kādreiz ienākusi prātā doma, ka aizkari varētu būt arī ugunsdroši? Tagad var!
Pateicoties modernākajām ražošanas tehnoloģijām, tagad ugunsdrošs aizkaru audums no ekskluzivitātes augstākā plaukta nonācis līdz mājokļiem un ir nopērkams veikalos ALAN DEKO.

Aptur liesmu
Tradicionāli audums, saskaroties ar uguni, uzliesmo un izplata liesmu tālāk telpā. FR–One audumi kūst un liesmu slāpē, ierobežojot uguns izplatību. Liels pluss - šo audumu unikālās īpašības tiek saglabātas to molekulārajā struktūrā, audekls tiek austs no ugunsizturīgiem diegiem, nevis impregnēts. Pateicoties šai tehnoloģijai, FR–One audumi nezaudē savas īpašības arī pēc vairākām mazgāšanas reizēm un pat ķīmiskās tīrīšanas. Auduma ugunsdrošās īpašības apliecina simbols FR–One. Tas nozīmē, ka neatkarīgās laboratorijās veiktie testi norāda uz auduma atbilstību stingriem ugunsdrošības standartiem un ir ar augstu spēju slāpēt liesmu. Testi tiek veikti katram auduma baķim, kas nonāk tirdzniecībā un to rezultāti atbilst stingrākajiem FR standartiem B1 (Vācija) un M1 (Francija).

Kopšana
Aizkarus var droši vairākkārt mazgāt veļas mazgājamajā mašīnā 60°C/140°F temperatūrā, saudzīgā režīmā, nedrīkst balināt, jāgludina zemā temperatūrā. Drīkst tīrīt ķīmiski - sausā tīrīšana ar perhloritilēnu, sausināt saudzīgā režīmā ar mazāku apgriezienu skaitu.

Klāsts
ALAN DEKO sortimentā ir biezie un plānie FR-One audumi – kopumā ir pieejami 32 audumu dizaini 530 toņu variācijās. Vairāki audumi ir piemēroti gan logu, gan mēbeļu noformēšanai un gultas pārklājiem, dekoratīvajiem spilveniem. Visus audumus var iegādāties pēc pasūtījuma, tie tiek piegādāti nepieciešamajā izmērā 3 nedēļu laikā. Demo dzīvokļu vai istabu ierīkošanai izdevīga ir iespēja jebkuru audumu iegādāties arī mazā apjomā.

Cena
Cenas attiecība pret kvalitāti ir viens no iepriecinošākajiem aspektiem, jo tā ir gandrīz tāda pati kā tradicionālajiem aizkaru audumiem – sākot no 6 latiem metrā plānajiem aizkariem un 15 latiem metrā biezajiem un dekoratīvajiem aizkariem (to ietekmē auduma veids, dizains, platums).

Vairāk par FR-One audumiem un kur iegādāties: www.alandeko.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!