Foto: Stockholmhealth
Viens no 2018. gada satriecošākajiem rezultātiem – rīdzinieks Vadims (40) atbrīvojās no 37 kilogramiem liekā svara un ir gatavs iedvesmot citus skaistām pārmaiņām. Intervijā uzzini, kāds bija vīrieša ceļš uz sapņu augumu!

Kāda bija tava iepriekšēja tievēšanas pieredze?

Vienmēr esmu bijis apaļš. Iepriekš tievēt nebiju mēģinājis, jo domāju, ka tas vienkārši nav iespējams. Visu mūžu esmu bijis nepārspējams saldumīlis, visādu bulciņu un kūciņu ēdājs (smejas). Ēdu neveselīgi, tikai divas reizes dienā, turklāt gigantiskākās porcijas ēdu tieši vēlu vakaros. Tāds pārēdies uzreiz arī gāju gulēt. Loģiski, ka mans svars tikai pieauga.

Kāda bija tava motivācija notievēt tieši tagad?

Nepietika ar to, ka mans svars sasniedza 130 kilogramus un es izskatījos briesmīgi, būtiski pasliktinājās arī mana veselība. Pēc kārtējās slimošanas un antibiotiku porcijas mans ģimenes ārsts strikti norādīja, ka visu šo problēmu cēlonis ir tieši liekais svars un, ja tā turpināšu, viss beigsies ļoti bēdīgi. Tas arī bija pēdējais piliens. Nolēmu sākt rīkoties un atrast vieglu, veselīgu diētu, kas neliks dzīvot badā.

Kā tev veicās ar Stokholmas diētas ievērošanu?

Neko negaidīju un sāku diētu, tiklīdz biju to atradis. Pieķēros diētai neiespringstot, jo manā uztura plānā viss bija pateikts priekšā un nekā neiespējama tur nebija. Protams, pirmās dienas bija grūtākas, jo ēdu citādāk, nekā biju pieradis, tomēr izsalcis nebiju nekad. Pāris dienu laikā organisms bija pielāgojies un uzreiz pārsteidza arī pirmais rezultāts – biju zaudējis sešus kilogramus.

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Cik kilogramus kopumā esi zaudējis?

No diētas sākuma līdz šai dienai esmu zaudējis 37 kilogramus!

Pastāsti vairāk, kā mainījusies tava dzīve pēc diētas ievērošanas?

Sāksim ar to, ka pēc diētas ievērošanas vairs neesmu slimojis! Diētas efekts ir izcils – es esmu aizmirsis par muguras sāpēm, ar kurām mocījos jau 12 gadus. Speciāli izgāju arī medicīnisko pārbaudi, un jums vajadzēja redzēt mana ģimenes ārsta seju, kad viņa ieraudzīja analīžu izcilos rezultātus (smejas). Viņa teica, ka mana veselība ir kļuvusi kā jaunietim. Mans apģērbs ir samazinājies par četriem izmēriem un es beidzot izskatos pēc normāla vīrieša.

Vai tu ieteiktu Stokholmas diētu arī citiem cilvēkiem?

Jā, noteikti! Visiem, kuriem ir problēmas ar lieko svaru, iesaku tikai un vienīgi Stokholmas diētu! Pamēģiniet, jūs būsiet sajūsmā!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Piesakies diētai šodien un iegūsti lielāko iespējamo atlaidi savam individuālajam tievēšanas plānam!

Svarīgi: izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams tavā Stokholmas diētas profilā.

Pārvērtības ar Stokholmas diētu: Frizūra, stils: Elvisa Šulca; Apģērbs: Mans drēbju skapis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!