Foto: Publicitātes foto

Kādas ir Tavas angļu valodas zināšanas? Vai ir nepieciešams pamācīties, jeb angļu valodu pārvaldi brīvi?
Pārbaudi savas zināšanas, izpildot bezmaksas angļu valodas testu, kā arī saņem iespēju laimēt 4 nedēļu apmācību angļu valodas kursiem NH mācību centrā BEZ MAKSAS!

Loterijas uzvarētāji saņems informāciju uz e-pastu kopā ar testa rezultātiem.

Testa izpildei nepieciešama aptuveni pusstunda laika. Lai testēšanas rezultāti būtu objektīvi, lūdzu neizmantot vārdnīcu!

Testa rezultātus saņemsi elektroniskā formā vienas darba dienas laikā.

Nav noslēpums ka, jaunas svešvalodas apguvē viens no svarīgākajiem posmiem ir šīs valodas patstāvīga lietošana. Šeit būs 5 vienkārši, bet efektīvi veidi kā pielietot angļu valodu Tavā ikdienā:

1. Nomaini telefonā valodas iestatījumus uz angļu valodu. Mēs visi vairākas reizes dienā lietojam savus telefonus, un iestatījumi angliski palīdzēs apgūt jaunus vārdiņus.

2. Izvieto līmlapiņas ar priekšmetu nosaukumiem angļu valodā savās mājās! Tāpat var sarakstīt biežāk lietotos izteicienus angļu valodā.

3. Lasi angļu valodā kaut ko tādu, kas Tevi interesē. Savieno lasīšanu ar savu aizraušanos!

4. Skaties filmas angļu valodā, papildus lietojot angļu subtitrus!

5. Praktizē angļu valodu kopā ar ģimeni vai draugiem! Tā kā nav zināms, ko sarunu biedrs teiks, tad tā ir lieliska prakse. Papildus Tev ir iespēja apmeklēt angļu valodas nodarbības NH mācību centrā vienu nedēļu BEZ MAKSAS! Lēmumu par mācību turpināšanu varēsi pieņemt pēc tās. Vairāk informācijas www.nh.lv vai zvanot 67847600!
Pamēģini!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!