Foto: Publicitātes foto
Alkohols ir visbiežāk lietotā inde visā pasaulē. Ir nepieciešamas tikai 30 sekundes, lai pēc pirmā alkohola malka tas nonāktu asinsritē un efekts sasniegtu smadzenes. Tas notrulina organisma atbildes reakciju, iespaidojot ne tikai uztveri, bet arī kustības. Tā pārstrāde var organismam aizņemt pat vairākas diennaktis. Regulāri lietojot alkoholu un pārsniedzot dienā pieļaujamo devu, tiek neatgriezeniski ietekmētas un bojātas visas ķermeņa orgānu sistēmas.

Alkoholisms nav tikai ieradums vai netikums – tā ir smaga slimība, kas attīstās pakāpeniski un agrīnā stadijā ir neredzama ne tikai apkārtējiem, bet arī pašam alkohola lietotājam. Šī slimība var piemeklēt jebkuru – vīriešus un sievietes, jaunus un vecus, labi izglītotus un neizglītotus utt. Alkoholisms, tāpat kā jebkura cita slimība, nešķiro.

Alkohola atkarības sindroma kritēriji:

  1. Smaga tieksme un nepārejoša vēlme lietot alkoholu.
  2. Grūtības apstāties un kontrolēt lietošanas daudzumu, intensitāti un izbeigšanu.
  3. Absistences stāvoklis. Psihiski un fiziski smags stāvoklis. Nepieciešamība "salāpīt paģiras", lai uzlabotu pašsajūtu.
  4. Tolerances pieaugums. Ātra spirtoto dzērienu panesamība un prasība pēc lielākām alkohola devām, lai sasniegtu efektu.
  5. Zūd citas intereses un hobiji. Tiek meklēts un atrasts iemesls dzeršanai.
  6. Regulāra dzeršana, neskatoties uz to, ka tās rezultātā jau radušās negatīvas sekas (fiziskas, psihiskas, sociālas)

Visas minētās pazīmes raksturo alkoholismu vai tā sākumu. Ja regulāri tiek novēroti vairāk nekā trīs simptomi, nepieciešams vērsties pie speciālista.

Ja ir jau izveidojusies atkarība no alkohola, ir ļoti būtiski panākt un ievērot pilnīgu atturību. Svarīgi ir izprast savu slimību un veicināt atturēšanos no alkohola.

"Faccex" – palīglīdzeklis cīņai ar alkoholismu

Atkarība no alkohola tiek uzskatīta par mūža slimību, jo cilvēks pat pēc vairāku gadu atturības no alkohola nespēs kontrolēt dzeršanu, jo alkohola pārstrādes procesi organismā ir jau izmainīti. Vienīgais veids, kā apturēt alkoholismu, ir pilnīga atturība, un cilvēkam, kuram ir problēmas ar alkoholismu, ir nepieciešama palīdzība.

Alkohola atkarīgajiem ar saviem spēkiem ir grūti saņemties nedzert. Viņiem būt skaidrā ir ciešanas un tas nozīmē sliktu garastāvokli, trauksmi, depresiju, bezmiegu, kā arī fiziski sliktu pašsajūtu.

Tāpēc, sadarbojoties ar "Latvijas Organiskās sintēzes institūta" profesoru un zinātnieku Ivaru Kalviņu, tika izstrādāts 100% dabīgs uztura bagātinātājs "Faccex" cilvēkiem ar tieksmi uz alkoholu.

Preparāts "Faccex" paredzēts kā atbalsts un efektīvs palīglīdzeklis ar alkohola atkarību sirgstošiem cilvēkiem, lai atjaunotos pēc pārmērīgas alkohola lietošanas, paģiru laikā un lai uzlabotu viņu fiziskās un garīgās dzīves kvalitāti nedzerošajā laikā, kā rezultātā tiek veicināta alkohola tieksmes mazināšanās.

Narkologu novērojumi rāda, ka lietojot preparātu "Faccex", cilvēki kļūst mierīgāki, mazinās trauksme, ir ciešāks miegs, līdz ar to ievērojami uzlabojas arī fiziskā pašsajūta. Preparāts tiek lietots arī pēkšņu recidīvu brīžos.

Ir svarīgi zināt un atzīt, ka alkoholisms IR slimība un tā nav jānoliedz. Tieši otrādi! Tās atzīšana ir pirmais solis uz atveseļošanos!

"Faccex"®:

  • Zinātniski izstrādāts.
  • Narkologu atzīts.
  • Reģistrēts LR Pārtikas un Veterinārajā dienestā (PVD) (Nr.10258.)
  • Radīts un ražots Latvijā.
  • Nerada pieradumu un atkarību.
  • Papildināta un vēl efektīvāka receptūra.
  • Nav medikaments un nav nepieciešama recepte tā iegādei.

"Faccex"® un prāts smaida!

Preparātu var iegādāties www.faccex.lv

Aptieku saraksts, kur nopērkams preparāts "Faccex"®, skatāms šeit.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!