Foto: Publicitātes attēls

Šo lielisko frāzi Transporta un sakaru institūta (TSI) Atvērto durvju dienā 2016.gada 21.maijā teica “Accenture Latvia” vadītājs Maksims Jegorovs.

TSI jau daudzus gadus sadarbojas ar "Accenture Latvia" un daudzi institūta absolventi sekmīgi veido savu karjeru šajā pasaulē pazīstamajā kompānijā.

Sadarbības ietvaros kompānijas speciālisti palīdz kā bakalauru un maģistru programmu "Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas" eksperti un konsultanti.

Šogad partnerattiecības ir pārgājušas jaunā attīstības līmenī – noslēgts ilgtermiņa līgums par sadarbību akadēmiskajā un zinātnes jomā ar detalizēti izstrādātu plānu, kurā ietvertas ne tikai kompānijas ekspertu lekcijas, bet arī pasniedzēju kvalifikācijas paaugstināšana, pasūtījuma tēmas bakalaura, maģistra un doktora darbiem, inovatīvu pieeju integrācija studiju procesā – sākot ar hakatoniem (eng.hackathon) līdz pat bootkempiem (eng. bootcamp) utt.

Un tas viss jau no 2016.gada 1.septembra!

Nav noslēpums, ka studenti augstu novērtē, ja studiju programmas ietvaros teorētiskās zināšanas savijas ar praktiskām profesionālām iemaņām, kuras viņi var gūt tieši no pirmavota – kompānijas ekspertiem, kuri vada projektus visā pasaulē.

Paredzēts, ka sadarbības ietvaros partneri apvienos savus spēkus un resursus, lai nodrošinātu pastāvīgu datorzinātņu jomas programmu aktualizēšanu un mūsdienīgu, efektīvu un darba tirgū pieprasītu IT speciālistu sagatavošanu.

Tas ir liels solis ne tikai TSI, bet visas Latvijas attīstībā. Tā ir iespēja valstij vēl vairāk nostiprināt savas pozīcijas un būt par kvalificētu cilvēkresursu platformu globālu IT kompāniju filiālēm, kā arī kļūt par nopietnu kvalitatīvas eiropeiskas izglītības datorzinātņu jomā eksportētājvalsti!

Uzziņai

"Accenture" ir viena no pasaulē vadošajām starptautiskajām kompānijām, kas nodrošina profesionālus pakalpojumus, specializējoties konsultāciju un ārpakalpojumu jomā, kā arī piedāvājot savas zināšanas un pieredzi tādās jomās kā stratēģija, digitālie risinājumi, tehnoloģijas un risinājumi.

"Accenture" jau 12 gadus atrodas starp pasaules cienījamākajām kompānijām un 12 gadus neatstāj "World's Most Admired Companies" sarakstu.

Transporta un sakaru institūts tā ir moderna augstskola ar teju simtgadīgu vēsturi. TSI – leģendārā RCAII (Rīgas civilās aviācijas inženieru institūts) un RAU (Rīgas aviācijas universitātes) pēctecis.

Šodien TSI ir vienīgā privātā universitātes tipa tehniskā augstskola, kurā iespējams iegūt augstāko izglītību latviešu, krievu un angļu valodā.

Institūts piedāvā studiju programmas sekojošās sfērās: transports un loģistika, datorzinātnes, elektronika un telekomunikācijas, ekonomika un menedžments, aviācijas transports.

TSI iespējams iegūt pirmā un otrā līmeņa augstāko profesionālo izglītību, bakalaura un maģistra grādu, sagatavot un aizstāvēt doktora disertāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!