Foto: Publicitātes foto
Šovasar, radio "EHR Krievu Hiti" vienā no labākajiem naktsklubiem Latvijā – Coyote Fly – pirmo reizi uzsāka savu ballīšu sēriju. "Krievu hitu" koncepts ātri kļuva par pieprasītāko un ekskluzīvāko pasākumu Rīgā, tāpēc radio "EHR Krievu Hiti" izziņojusi arī rudens ballīšu datumus.

Šoreiz "EHR Krievu Hiti" Party notiks uzreiz divās Latvijas pilsētās – Rīgā, turpat naktsklubā Coyote Fly 12.oktobrī, un Liepājā – naktsklubā Big 7 19.oktobrī.

Gan rīdziniekiem, gan liepājniekiem visas nakts garumā skanēs tikai populārākie un stilīgākie krievu hiti, kas ikdienā skan "EHR Krievu hiti" rotācijā. Par ballīšu atmosfēru, tāpat kā iepriekš, rūpēsies "Galvenais krievu hitu tops" un "Krievu deju hitu Top 20" vadītājs un naktskluba Coyote Fy rezidentdīdžejs Rodions Gordins, kā arī "Русский танцпол" vadītājs – Roberts Berestovs.

Ne bez lepnuma varam atklāt, ka vasaras ballīšu sēriju apmeklēja liels skaits mūsdienīgās krievu mūzikas piekritēju. Cilvēku atsaucība bijusi milzīga un atsauksmes par pasākumu tikai labākās:

"Bija karsti! Paldies!

"Visas trīs ballītes bija labākās šajā vasarā!"

"Paldies, tas tiešām bija iespaidīgi!".

Radiostacija "EHR Krievu hiti" gaida visus, kuri vēlas šajā lietainajā rudenī kārtīgi izklaidēties stilīgāko krievu hitu pavadījumā. Tiekamies "EHR Krievu Hiti Party" rudens ballītēs 12.oktobrī, Rīgā, naktsklubā Coyote Fly un 19.oktobrī, Liepājā, naktsklubā Big 7.

Papildus informācija un galdiņu rezervēšana:

12.oktobrī Rīgā (Coyote Fly) - https://www.facebook.com/events/323266158465529/

19.oktobrī Liepājā (Big 7) - https://www.facebook.com/events/2965829660100781/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!