Foto: Publicitātes foto
Līdz ar rudens iestāšanos daudziem aktualizējas jautājums, kā kvalitatīvi un daudzpusīgi pavadīt laiku ne tikai brīvā dabā, bet arī iekštelpās. "O'Learys" sporta bārs un izklaides centrs tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" ir lieliska vieta, kur doties, lai patīkamo apvienotu ar lietderīgo, – šeit kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem iespējams izbaudīt azartiskas izklaides, sacensību garu, fiziskas aktivitātes un just līdzi savai mīļākajai sporta komandai, kā arī pamieloties ar gardu ēdienu un dažādiem dzērieniem. "O'Learys" darbinieki ar īpašu rūpību seko līdzi tam, lai katrs klients justos gluži kā mājās, gūtu vislabākās emocijas un šīs vietas apmeklējums kļūtu par neaizmirstamu piedzīvojumu.

"O'Learys" ir starptautiska amerikāņu stila izklaides centru ķēde, kuras pirmsākumi meklējami Bostonā, ASV. Šobrīd zīmols un tā koncepcija sastopama daudzās valstīs un reģionos visā pasaulē, tostarp arī Skandināvijā. Savukārt Rīgā ir divi "O'Learys" izklaides centri – iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole Rīga" un tirdzniecības centrā "Rīga Plaza", kur savas durvis apmeklētājiem tas vēra 2021. gada rudenī.

"Mēs esam lielākais sporta bārs Latvijā ar ļoti plašām izklaides iespējām. Pie sevis ciemos gaidām ne tikai sporta līdzjutējus, bet arī ģimenes ar bērniem, jauniešus un korporatīvos klientus, visiem vienuviet nodrošinot plašas izklaides iespējas. Tas, ko mēs vēlamies dot, ir emocijas un ballītes sajūta. Te iespējams ieturēt garšīgu maltīti, to apvienojot ar sporta pārraižu skatīšanos vai kādām citām aktivitātēm," par darbību "Rīga Plaza" stāsta "O'Learys" mārketinga vadītājs Renārs Poļipins.

"O'Learys" apmeklētājus vilina ar mājīgu interjeru, un šeit pieejamo izklaižu klāsts ir gana plašs, lai kaut ko savai gaumei un interesēm atbilstošu varētu atrast ikviens – gan liels, gan mazs.

Visapkārt izvietotie ekrāni sporta līdzjutējiem ļauj sekot līdzi iecienītākajām sporta pārraidēm un sacīkstēm, vienlaikus iestiprinoties ar gardām uzkodām vai kādu sātīgu pamatēdienu un veldzējošiem dzērieniem. Savukārt kādā no 12 boulinga celiņiem iespējams izmēģināt spēkus, stājoties pretī izaicinājumam ar vienu piegājienu nogāzt visus ķegļus. Te īpaši padomāts par viesu labsajūtu – boulinga zona ir nodrošināta ar interaktīviem ekrāniem, kas ļauj pasūtīt uzkodas un dzērienus, neatejot no laukuma, un viesmīļi jau pēc brīža visu atnesīs un pasniegs. Tāpat arī viesiem pieejami biljarda galdi, "šaflbords" jeb galda kērlings, šautriņu mešana, bumbu mešana, dažādas arkādes spēles un virtuālās realitātes arēnas – atliek vien izvēlēties un izbaudīt.

Savukārt amerikāņu stila ēdienkarte ir gana plaša, lai tajā sev kaut ko tīkamu atrastu ne tikai pārliecināti gaļēdāji, bet arī veģetārieši un vegāni. Ēdienkartē atrodami Bufalo spārniņi, salāti, dažādi burgeri un citi garšīgi pamatēdieni, kā arī gardas uzkodas un deserti. Nav aizmirsts arī par pašiem mazākajiem viesiem – viņi kaut ko sev īpašu varēs atrast bērnu ēdienkartē.

Emociju karuselis un adrenalīns lāzertagā


"Rīga Plaza" apmeklētāji ikdienas skrējienā, visticamāk, pamana tikai ārējo "O'Learys" fasādi, taču sporta bāra otrajā stāvā paslēpusies īstena pērle – neona gaismām, dažādiem šķēršļiem un krāsainiem zīmējumiem rotāta telpa, kas aicina mesties azartiskajā lāzertagā, gūt adrenalīnu un izmēģināt spēkus veiklībā un precizitātē. Lāzertags ir saliedējoša un aktīva spēle, kas spēs aizraut gan bērnus, gan pieaugušos un sniegs nervus kutinošas sajūtas.

Lāzertaga telpas izveidē un aprīkojumā, kas iekļauj jaunākās tehnoloģijas un inovācijas, ieguldīti aptuveni 200 tūkstoši eiro, un tie, kas šeit pabijuši, noteikti piekritīs – grūti iedomāties līdzīgu izklaidi, kas spētu sniegt tik plašu emociju gammu, sākot no satraukuma un pat nelielām bailēm līdz pat neviltotam priekam un gandarījumam par saviem sasniegumiem virtuālajā cīņas laukā.

Lāzertags apmeklētājus ieved nedaudz noslēpumainā, krāšņā un satraukuma caurvītā pasaulē, kur uz mirkli iespējams aizmirsties no ikdienas pienākumiem un ļaut vaļu pirmatnējām maņām. Pievienoto vērtību šim pasākumam sniedz fakts, ka telpā redzamos džungļu motīvos ieturētos zīmējumus paši savām rokām veidojuši igauņu mākslinieki.

"Ārtelpu lāzertagu parki Latvijā ir vairāki, bet – un to saka arī nozares speciālisti – mūsu piedāvātais lāzertags ir pavisam kaut kas cits, tā ir pilnīgi cita pieredze. Te tas ir foršs burziņš, kur var spēlēt gan komandās, gan katrs pats par sevi. Pieaugušie šeit atkal var sajusties kā bērni. Savukārt kolēģi var aizmirst par amatu sadalījumu un justies brīvi no formālās etiķetes, jo lāzertagā visi ir vienlīdzīgi," stāsta izklaides vietas pārstāvis.

Lāzertagu vienlaicīgi var spēlēt 26 spēlētāji, taču tikpat labi savus spēkus viens pret otru var izmēģināt kāds pārītis, kura izpratne par romantisku randiņu neaprobežojas vien ar saulrieta vērošanu pie jūras. Lāzertags paredzēts cilvēkiem no septiņu gadu vecuma, un būtiski arī pieminēt, ka, pateicoties elektroniskajai sistēmai, biļeti sev vēlamajā laikā ērti un ātri var rezervēt attālināti. To iespējams izdarīt šeit.

Ideāla vieta komandas saliedēšanai un korporatīvajām ballītēm


"Viena no mūsu mērķauditorijām ir arī uzņēmumi, kuriem mēs varam piedāvāt izklaides paketi – izcilu komandas saliedēšanas pasākumu, kas sākas kā iesildīšanās ar boulinga maču, uzkodām un dzērieniem, bet turpinās ar atraktīvu izskriešanos lāzertagā, kam vakara noslēgumā seko garšīgas vakariņas," stāsta uzņēmuma pārstāvis.

"O'Learys" ir gana daudz sēdvietu, lai vietas pietiktu visiem. Tāpat arī pieejamas privātas telpas gan dzimšanas dienas ballītēm, gan korporatīvajiem pasākumiem ar ietilpību līdz 40 personām. Nepieciešamības gadījumā iespējams arī savām vajadzībām izmantot TV ekrānu, lai, piemēram, demonstrētu prezentāciju vai īpašu apsveikuma video. Arī tiem, kuriem ikdienā patīk strādāt ārpus ofisa, noteikti atradīsies kāds klusāks stūrītis, kur netraucēti strādāt pie līdzpaņemtā datora.

Sākoties aktīvajai rudens sezonai, "O'Learys" ieplānojis arī dažādas atlaides un īpašos piedāvājumus, elektroniskajā sistēmā rezervējot laiku boulingam vai lāzertagam. Tāpat arī "O'Learys" ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar dāvanu uzņēmumu "Lieliska dāvana". Visu jaunāko un aktuālāko informāciju ne tikai par akcijām, bet arī gaidāmajiem pasākumiem un spēļu tiešraidēm iespējams uzzināt sporta bāra "Facebook" lapā.

"Es šeit jūtos kā mājās, man par šo vietu deg acis, un šis darbs man ir kā hobijs. Šo filozofiju es nododu arī saviem darbiniekiem – ja es jūtos kā mājās, arī darbiniekiem tā ir jājūtas, un tad arī attiecīgi mūsu klienti šeit jutīsies gaidīti. Šī ir vieta, kur atnākt izvēdināt galvu, satikt draugus, garšīgi paēst, labi izklaidēties, paskatīties kādu sporta pārraidi, un šeit var arī strādāt – te var pavadīt visu dienu. Man patīk šis burziņš, klienti, kas mūs apciemo, un viņu smiekli, skaļums. Kad ir sporta tiešraides, šeit kuplā skaitā pulcējas fani, šeit var ļaut vaļu emocijām," piebilst Renārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!