Foto: Publicitātes attēli
Strādājot medicīnā, vienmēr ir svarīgi nepazaudēt vissvarīgāko – cilvēcību. Cilvēki bieži man jautā, kāpēc es esmu nemitīgi dažādās valstīs atveru jaunas acu klīnikas? Turklāt vienmēr strādāju pie vairākiem projektiem paralēli un pārraugu jau esošās klīnikas? Cik stundu dienā es strādāju? Un kāpēc es to daru? Mana atbilde ir vienkārša – noslēpums neslēpjas naudā.

Es nemitīgi sastopos ar cilvēkiem, kam ir nopietnas redzes problēmas. Tipiska aina - uzgaidāmā telpā sēž izmisusi māte un spiež sev klāt labi ja piecas dienas vecu mazuli. Blakus mīņājas tēvs, kas ir gatavs uz visu, lai tikai palīdzētu savam bērnam. Tādos brīžos es domāju, ka ne velti esmu pavadījis gadus studējot un mācoties, ne velti ar kolēģiem esam cīnījušies un ieviesuši visjaunākās tehnoloģijas acs tīklenes operēšanai. Ne velti kopā ar ķirurgiem no Sanktpēterburgas un Minhenes slīpējām augsto tehnoloģiju operāciju tehniku.

Viss, ko nebija iespējams izmainīt agrāk, tagad ir labojams. Un šim bērnam no priekštelpas mēs noteikti varēsim palīdzēt, un  viņš varēs labi redzēt. Mēs viņa actiņas izoperēsim tik labi, ka viņš pat izaugot neuzzinās, ka tie bija ārsti no klīnikas "Novoje Zrenije", jo laba redze viņam būs pašsaprotama lieta.

Laba redze cilvēkam ir vajadzīga jebkurā vecumā. Neviens apriori nepieņem domu, ka būšu vecs - droši vien vairs neredzēšu... Mūsu klīnikā pieejamas augstākās raudzes IQ AKVA tehnoloģijas kataraktas likvidēšanai.

Mūsu klīnikas stiprā puse ir profesionāļu komanda, kas katru dienu turpina uzlabot savas ārstu - oftalmologu iemaņas. Es patiešām uzskatu, ka acu ārstiem ir jāturpina mācīties visu mūžu. Visu mūsu klīniku ārsti pastāvīgi strādā savstarpējā kontaktā. Sarežģītās situācijās ārsti var operatīvi sanākt kopā un pieņemt autoritatīvu lēmumu par labāko ārstēšanu - vai tā būtu terapeitiska vai operatīva ārstēšana. Tā ir lielu klīniku neapstrīdama priekšrocība.

Katrs pacients, kas vēršas pie mums, ir unikāls. Taču viņiem visiem ir kas kopīgs - prieks par lielisko rezultātu, kas sasniegts ārstējoties klīnikā "Novoje Zrenije".

Dažkārt es tiešām strādāju 24 stundas diennaktī, taču es ļoti mīlu savu darbu. Man tiešām sagādā prieku darbs ar sarežģītām medicīniskajām tehnoloģijām un šo "tehnoloģiju arhitektiem". Man patīk ieiet operāciju zālēs un pārbaudīt, vai viss darbojas nevainojami. Jo cilvēki taču mums uztic tādu dārgumu - savu acu gaišumu!

Mūsu Viļņas klīnikā acu lāzerkorekcija notiek  ar eksimēru lāzeri "Allegretto WAVE EYE-Q".
Tas ir viens no vislabākajiem lāzeriem pasaulē, kas pacientiem ļauj piedzīvot īstu izārstēšanās brīnumu.

Kā jebkura liela un nopietna klīniku ķēde mēs pilnībā nomainām lāzerkorekcijas iekārtas ik pēc trim četriem gadiem. Tāpēc par mūsu klīnikas sienās notikušajām operācijām pacientiem ir pilnīga drošība.

Lāzerkorekcijas operācijas izmaksas ir reālas un nevis "uzpūstas". Uzskatu, ka tā ir saprātīga cena, ja par premium klases lāzerkorekcijas operāciju, kas veikta ar jebkuru no pazīstamajām metodēm - LASIK, LASEK, SuperLasik, LASIK SBC, SBC LASEK, REIKZ vai vismodernāko tehnoloģiju 2013 IQ-LASIK, būs 600 eiro. Šī summa ir nemainīga neatkarīgi no likvidējamo dioptriju skaita divās acīs.

Klīnikām, kas par šādu operāciju vēlas saņemt lielāku samaksu, es ieteiktu būt godīgākām pret saviem klientiem! Jā, šī cena var nepatikt pāris privātām acu klīnikām Latvijā, taču šī cena noteikti patīk miljoniem iedzīvotāju visās Baltijas valstīs.

Tas ir arī mūsu klīniku "Novoje Zrenije" tīkla profesionāļu mērķis - palīdzēt pēc iespējas vairāk cilvēkiem. Mēs pat nejūtam tos  vairāk nekā 200 000 pacientu, kas izlabojuši redzi mūsu klīnikās - viņiem pēc veiksmīgajām operācijām mediķu uzraudzība vairs nav nepieciešama. Paiet trīs dienas pēc operācijas - viss, cilvēks jau ir pieradis pie labas redzes. Labi padarīts darbs rezultātu parāda ātri.

Mūsu klīnikās mediķi strādā no visas sirds. Plecu pie pleca te strādā lietuviešu, krievu un baltkrievu oftalmologi. Mērķis, kas jāsasniedz, ir viens - jūsu redzes uzlabojums! Mēs priecājamies kopā ar katru mūsu pacientu, kas ieguvis spēju redzēt jaunā kvalitātē. Jo pasaule taču ir tā vērta, lai to redzētu!

Oļegs Kovrigins,
Klīnikas "Novoje Zrenije" direktors

Uzmanību - 2013.gada jaunums! BEZMAKSAS lāzerkorekcija acīm Eiropas Savienības iedzīvotājiem!
Vairāk informācijas -  WWW.EYES.LT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!