Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Latvijā mīlētā skatuves dīva, dziedātāja Olga Rajecka atklāj, kā pagājušā gada nogalē atbrīvojās no 5 kg liekā svara neticami īsā laikā un, kā ieguva savu pašreizējo fantastisko izskatu! Olga uzsver - vairākus mēnešus pēc tievēšanas svars atpakaļ nav nācis nemaz.

Kāda bija tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Nekad neesmu bijusi sevišķi apaļa, tiesa gan, vienmēr arī esmu sekojusi līdzi tam, ko ēdu. Pirmo reizi par notievēšanu sāku domāt pirms trīs gadiem. Toreiz mēģināju sīpolu zupas diētu, tad olu diētu un pat tādu greifrūtu diētu. Visas šīs diētas bija vienveidīgas, grūtas un drastiskas, līdz ar to ātri apnika, un es pārstāju tās ievērot. Zaudētais svars jau pēc nedēļas atgriezās, tāpēc jēgas nekādas.

Pastāsti - kā nolēmi sākt notievēt tieši tagad?

Manā vecumā būt formā paliek arvien grūtāk. Mainās hormoni un vielmaiņa sāk darboties lēnāk. Vairs nevarēju "tikt sveikā" pašas spēkiem, tāpēc nolēmu mēģināt metodi, ar ko pēdējā laikā tievē visas slavenības, kuras pazīstu.

Kā tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Stokholmas diētu biju pamēģinājusi jau pirms vairākiem gadiem, bet tajā laikā tā bija pavisam citādāka. Bet tad Stokholmas diētu ievēroja mana draudzene Elita Patmalniece. Es tā klausījos un sapratu, ka kopš tā laika daudz kas ir mainījies, jo Elita pārliecināja, ka galīgi nav grūti. Turklāt viņas rezultāts runāja pats par sevi. Un tad vēl mani iedvesmoja Ansis Klintsons un Marta Kukarāne. Nolēmu mēģināt arī es.

Aizpildi testu un izveido savu diētu StockholmDiet.com mājas lapā jau šodien!

Kā notika diētas ievērošana?

Diētu ievēroju kopā ar vīru. Gatavoju mums abiem pēc sastādītā uztura plāna iesūtītajām receptēm. Tik daudz sen nebiju ēdusi! Nebija ne miņas no badošanās vai atteikšanās no tā, ko kārojas, jo receptēs tiek iekļauti tikai produkti, ko izvēlies Tu pats. Līdz šim pat prātā nenāca, ka diēta var nozīmēt ēst garšīgi un daudz. Uzzināju daudz interesantas receptes un produktu salikumus, kurus turpmāk gribu gatavot regulāri arī ciemiņiem.

Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

Jau pirmajā nedēļā zaudēju 3 kilogramus! Neticami, bet zināju, ka svari nemelo! Vidukļa apkārtmērs samazinājās jau pēc 10 dienām. Mani tērpi vairs nebija iespīlēti un es pat ielīdu savās ādas biksēs, kuras pēdējo reizi derēja pirms trim gadiem! Arī apkārtējie ievēroja, ka esmu kļuvusi slaidāka un, uzzinājuši par Stokholmas diētu, sāka sekot manam piemēram. Arī mans vīrs, īpaši neiespringstot, zaudēja 5 kilogramus un ir priecīgs gan par mani, gan par sevi! Tāpēc labākās atsauksmes no mums abiem!

Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Nedrīkst samierināties ar lietām, kas jums traucē dzīvot pilnvērtīgi! Liekais svars nomāc gan fiziski, gan emocionāli, tāpēc esiet savas dzīves noteicēji, mīliet sevi un savu ķermeni. Izvēlieties Stokholmas diētu -palīdzēja man, noteikti palīdzēs arī jums! Uz priekšu!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

Piesakies diētai šodien un iegūsti lielāko iespējamo atlaidi savam individuālajam tievēšanas plānam!

Svarīgi: izmanto īpašo izdevību tagad, bet sāc, kad vēlies, jo notievēšanas plāns būs pieejams tavā Stokholmas diētas profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!