Foto: Publicitātes foto

"Microsoft" tiešsaistes veikalā ir publicēts paziņojums, kas apstiprina, ka "2023. gada 31. janvāris ir pēdējā "Windows 10" lejupielādes pārdošanas diena". Šis paziņojums ir redzams visās "Windows 10" versijās. Lai gan "Microsoft" pārtrauca "Windows 10" pārdošanu, "Microsoft" turpinās sniegt pakalpojumus "Windows 10" līdz 2025. gada 14. oktobrim, un tie ietver aizsardzību pret vīrusiem, spiegprogrammatūru un citām ļaunprātīgām programmatūrām. Jūs joprojām varat iegādāties "Windows 10", izmantojot uzticamas trešo pušu platformas. "Keysoff" uzsāka Valentīna dienas izpārdošanu – oriģinālā "Windows 10 Pro" cena ir tikai 7,35 eiro. Ja pērkat vairāk nekā vienu, varat izvēlēties izdevīgāku "Windows 10 Pro 2" datoru komplektu – "Windows 10 Pro" tikai 6,22 eiro/PC! "Windows 10" lietotājiem joprojām tiek sniegts atbalsts, lai bez maksas atjauninātu uz "Windows 11"!

Nesen strauji attīstījās "ChatGPT", un arī "Microsoft" plāno ieviest mākslīgā intelekta tehnoloģiju "Windows OS". "Microsoft" galvenais produktu direktors Panoss Panajs teica, ka "Microsoft" operētājsistēmā tiks likts liels ieguldījums mākslīgajā intelektā: "Mākslīgais intelekts mainīs veidu, kā jūs visu darīsiet operētājsistēmā. Tas var tikt attiecināts uz "Windows 12", taču pašlaik "Microsoft" enerģiski popularizē un atjaunina "Windows 11", un paredzams, ka papildinās "Windows 11 ar mākslīgā intelekta funkcijām."

Ar "Keysoff" Valentīna dienas izpārdošanu oriģinālās "Windows 11 Pro" cena ir tikai 10,45 eiro, bet – ja pērkat vairāk nekā vienu, varat izvēlēties izdevīgāku "Windows 11 Pro" piecu datoru komplektu, "Windows 11 Pro" tikai 9,99 eiro/PC!

230215-720p-kso+

Ierobežota laika īpašais piedāvājums! "Windows 10" tikai par 6,22 eiro!

Turklāt "Keysoff" bagātīgajā katalogā ir arī "Microsoft Office" paketes, sākot no vecās "Office 2016" versijas (vecākām un mazāk jaudīgām sistēmām) līdz jaunākajai "Microsoft Office 2021" versijai, turklāt jaunākā "Office 2021" versija maksā tikai 26,25 eiro. Pērkot vairāk, ietaupiet vairāk – minimālā oriģinālā "Office 2021" cena ir tikai 13,85 eiro/PC! Salīdzinot ar "Microsoft" oficiālo cenu, tas var palīdzēt jums ietaupīt vairāk nekā 90%!

Ierobežota laika īpašais piedāvājums! Mūža "MS Office" no 13,85 eiro!

62% PIE vairāk biroja un komplektiemAtlaides kods: SOLE62

Skatīt vairāk >>

50% OFF ON Vairāk Windows OS versijasAtlaides kods: SOLE50

Skatīt vairāk >>

Ja jums ir nepieciešama vēl cita datorinstrumentu programmatūra," Keysoff" ir arī tas! Piemēram, "Keysoff" var iegādāties rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

"Keysoff" pērk šīs licences no uzņēmumiem, kas tās vairs neizmanto, un nodod tās privātpersonām, "Keysoff" zina katras pārdotās licences vēsturi, un "Keysoff" garantē, ka pārdotās licences ir 100 % autentiskas un nav nekādu drošības problēmu. Otrkārt, tā kā "Keysoff" jums uz e-pastu nosūta aktivizācijas informāciju un rēķinu par jūsu pasūtījumu, jums nav CD un loģistikas izmaksu, tāpēc varat iegūt "Windows OS" un "Microsoft Office" par nelielu daļu no cenas! "Keysoff" ir ne tikai labi produkti, bet arī lielisks pēcpārdošanas serviss. Kamēr jūs pērkat produktus "Keysoff", jūs varat baudīt arī pēcpārdošanas servisu visu mūžu! Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, veicot datora modernizāciju ar šo īpašo piedāvājumu!

Pateicoties augstas kvalitātes produktiem un profesionālam servisam, "Keysoff" ir saņēmis vairāk nekā 1000 atsauksmju no reāliem lietotājiem "TrustPilot" vietnē, ar vērtējumu 4,8 un 97% apmierinātības līmeni!

24/7 tehniskais atbalsts un pēcpārdošanas serviss.

Sazinieties ar "Keysoff": service@keysoff.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!