Foto: www.stipriem.lv

Ziemassvētku izskaņā, 26. decembrī, no plkst. 11.00 līdz 16:00 Rīgas Nacionālajā sporta manēžā risināsies aktīvās atpūtas pasākums "Sportiskā eglīte", kurā ikviena ģimene aicināta kopā pavadīt svētku brīvdienas, atpūšoties un gūstot pozitīvas emocijas.
"Aizvadītā gada pasākums pierīdīja, ka ģimenes ar bērniem labprāt nododas sportiskām aktivitātēm arī tad, ja ir iestājies gada klusākais laiks. Tā ir fantastiska iespēja būt visiem kopā un iesaistīties nodarbēs, kā laikā ikviens piedzīvo neaizmirstamus mirkļus, tādā veidā stiprinot ģimeniskās saites," tā par pasākumu "Sportiskā eglīte" izsakās pasākuma rīkotāji.

Plašais pasākuma piedāvājumu klāsts arī šoreiz nodrošinās interesantu dienu visai ģimenei - apmeklētājiem dažādās vecuma grupās, sākot ar bērniem pat no gada vecuma,un beidzot ar vecvecākiem. Jaunākie dalībnieki varēs iesaistīties vairāk nekā divpadsmit aizraujošās sportisko uzdevumu aktivitātēs, kas noformētas īpaši Ziemassvētku noskaņās. Vienlaikus darbosies arī radošās darbnīcas, kurās būs iespēja gūt skaistus sejas zīmējumus, kā arī ļaut vaļu savam radošajam lidojumam un roku meistarībai, gatavojot dažādus Ziemassvētkiem raksturīgus dekorus. Savukārt vecāki un vecvecāki varēs ļauties priekam kopā ar tuviniekiem, spēlējot lielās spēles – futbolbiljardu, dambreti, u.c. Sportisko garu ik pa laikam ar Ziemassvētkiem raksturīgām skaņām papildinās bērnu māksliniecisko kolektīvu priekšnesumi uz lielās skatuves.

Visas ģimenes, kas piedalīsies pasākumā, saņems sadarbības partneru sarūpētas dāvaniņas un pašiem mazākajiem pasniegs arī pateicības rakstus.

Ieeja un aktivitātes pasākumā „Sportiskā eglīte" bez maksas. Lai būtu ērtāka sportošana, ieteicams līdzi paņemt maiņas apavus. Sīkāka informācija mājaslapā www.sportiskaeglite.lv

Pasākumu organizē pasākumu producentu kompāniju „Notikumu aģentūra" sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!