Foto: Publicitātes foto
Paģiras un izdegšanas sindroms

Abstinences jeb paģiru sindroms ir psiholoģiski un fiziski veselības traucējumi, kas rodas pēc alkohola un citu narkotisku vielu lietošanas lielā apjomā vai ilgstoši. Biežākās izpausmes ir slāpes, slikta dūša, depresija, miegainība, nelabums, jutīgums pret gaismu un troksni, galvassāpes un ēstgribas traucējumi.

Cilvēki jautā vai preparātu FACCEX® drīkst lietot, ja cilvēks nav alkoholiķis, bet pēc ballītes vai svētkiem mokās ar pamatīgām paģirām? Atbilde ir jā, jo FACCEX® nav recepšu medikaments un tajā nav aktīvo vielu, kas varētu radīt blaknes un sliktu pašsajūtu.

Kā paģiru gadījumos palīdz FACCEX®

Biežākas ballītes un alkohola lietošana iet roku rokā ar smagām paģirām, izdegšanas sindromu, trauksmi, bezmiegu un depresiju. Ļoti bieži ir gadījumi, kad cilvēki sāk lietot alkoholu, lai mazinātu šo minēto slimību simptomus, kā rezultātā tiek pārmērīgāk lietots alkohols.

Apzinoties šo problēmu, preparāta FACCEX® sastāvā tika iekļautas aktīvās vielas, kuras veicina galvas smadzeņu šūnu pareizu funkcionēšanu, nervu sistēmas un kateholamīnu laimes atalgojuma sistēmas darbību, kā rezultātā cilvēks jūtās labāk.

Novērojumi rāda, ka, lietojot FACCEX®, cilvēki kļūst mierīgāki, mazinās trauksme un ir ciešāks miegs, līdz ar to ievērojami uzlabojas arī fiziskā pašsajūta, kā arī vīriešiem uzlabojas seksuālā funkcija.

Garīgās un fiziskās veselības kontekstā īpaši jāuzsver FACCEX® sastāva aktīvā viela ekdisterons, ko satur Sibīrijas leizejas sakne. Tā tautā ir pazīstama ar teicienu, ka to lietojošs cilvēks "ceļas no četrpadsmit slimībām un piepilda sevi ar jaunību". Savukārt reiši sēnes ekstrakts veicina aknu funkciju (hepatīts, aknu taukainā distrofija, aknu cirozes sākuma formas) uzlabošanos, kā arī palīdz samazināt alkohola izraisīto inhibējošo neiromediatoru koncentrāciju izmaiņas smadzenēs, kas ievērojami uzlabo garīgo pašsajūtu.

Paģiru, izdegšanas, veģetatīvās distonijas un stresa situāciju gadījumā uztura bagātinātāju FACCEX® nav nepieciešams lietot kursa veidā, bet pēc individuālajām sajūtām, kā tas ir pārmērīga alkohola lietošanas gadījumos, kur ieteicamais lietošanas kurss ir 27 dienas no rīta un vakarā.

Kas ir FACCEX®

Preparāts FACCEX® ir radīts cilvēkiem, kas regulāri lieto alkoholu un kā atbalsts pēc pamatīgākas alkohola lietošanas, lai atvieglotu paģiru jeb abstinences sindromu, veicinātu organisma attīrīšanos un uzlabotu cilvēka fiziskās un garīgās dzīves kvalitāti, tā rezultātā uzlabotu pašsajūtu un mazinātu tieksmi pēc alkohola.

Produktu ir izstrādājis "Latvijas Organiskās sintēzes institūts" profesora un zinātnieka Ivara Kalviņa vadībā.

Regulāri tiek saņemtas labas atsauksmes arī no cilvēkiem, kuri tieši necieš no alkoholisma, bet kurus pēc alkohola lietošanas moka slikta garastāvokļa problēmas, trauksme, stress, izdegšana, depresijas pazīmes un veģetatīvās distonijas simptomi. Uz FACCEX® tālruni ir zvanījuši cilvēki, kam preparāta lietošanas rezultātā ir mazinājušies veģetatīvās distonijas simptomi, stresa un pat bezmiega problēmas.

Jau otro gadu sekmīgi un ar labiem rezultātiem preparātam FACCEX® tiek veikti klīniskie novērojumi Jelgavas psihoneiroloģiskajā slimnīcā "Gintermuiža", kas nu jau ir beigu fāzē un tuvākajā laikā tiks publicēti novērojumu rezultāti.

FACCEX®:

  • Zinātniski izstrādāts
  • Radīts un ražots Latvijā
  • 100% dabīgs
  • Nerada pieradumu un atkarību
  • Piemīt stimulējošas un adaptogēniskas īpašības
  • Uzlabo garastāvokli un darba spējas
  • Nav medikaments un nav nepieciešama recepte tā iegādei.

FACCEX® - Un prāts smaida!

Vairāk lasi: www.faccex.lv

Aptieku saraksts, kur nopērkams preparāts FACCEX® skatāms šeit

Preparātu var iegādāties arī veicot pasūtījumu www.faccex.lv, kā arī telefoniski, zvanot uz: 20151747.

BEZMAKSAS PIEGĀDE VISĀ LATVIJĀ

Reklāmas raksts publicēts sadarbībā ar Intelligent Formula

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!