Foto: Publicitātes foto
Viss sākās pirms man palika 31 gads, pēc pirmā bērna piedzimšanas. Mani mati ļoti izmainījās – tie kļuva ļoti plāni un reti, sāku uztraukties, ka caur plānajiem matiem sāks spīdēt galvas āda. Domāju, kā tā būs visu atlikušo dzīvi, taču es atklāju "Hair VolumeTM" tabletes ar biotīnu, kuras izmainīja manu matu stāvokli.

Tīnai ir 55 gadi, viņa strādā par bērnudārza auklīti. "Daudzus gadus biju bezcerīgā stāvoklī, jo, kad piedzima bērni, man izkrita ļoti daudz matu, tie kļuva plāni un reti. Galu galā gandrīz jau sāka spīdēt galvas āda. Tad kļuva ļoti skumji, jo mati tomēr ir daļa no manas personības."

Māsa rekomendēja "Hair Volume"

"Pirms vairākiem gadiem uzzināju, ka manu matu saknes ir bojātas frizūru veidojošo līdzekļu izmantošanas dēļ. Izmēģināju ļoti daudzus produktu: no spēcīgiem B grupas vitamīniem līdz dažādiem šampūniem un matu eļļām. Nekas nepalīdzēja!

Mana māsa strādā par konsultanti aptiekā, un aptuveni pirms četriem mēnešiem rekomendēja izmēģināt uztura bagātinātāju "Hair Volume". Viņa teica, ka pircēji arvien atgriežas iegādāties šīs tabletes, jo, pēc viņu teiktā, tās ir ļoti efektīvas. Tādēļ māsa nolēma, ka šo produktu ir vērts izmēģināt arī man."

Lieliski augoši mati

"Plāni mati – raksturīga manas ģimenes iezīme. Taču tagad jūtos lieliski, jo frizētavu man jāapmeklē katru mēnesi, un pēdējo reizi friziere man pat jautāja: "Saki, lūdzu, ko esi izdarījusi ar saviem matiem?" Tie kļuvuši daudz spēcīgāki un izskatās daudz labāk. Mati ir svarīga manas personības daļa, tādēļ esmu pateicīga "Hair Volume", ka atkal varu lepoties ar saviem matiem."

Pērciet tagad!
Visās aptiekās vai internetveikalā
www.newnordic.lv
vai pasūtiet pa tālruni
67113130

"Hair Volume" – tabletes matiem ar ābolu ekstraktu

"Hair Volume" tabletēs ir bioloģiski aktīvo uzturvielu apvienojums, kas pabaro matu folikulus. Tabletes tiek izgatavotas no kosas un prosas ekstraktiem, aminoskābēm L cisteīna un L metionīna, vara, biotīna, cinka, kā arī ābolu ekstrakta, kura sastāvā ir dabīgais augšanas faktors procianidīns B2. Sastāvā ir arī biotīns un cinks, kas palīdz uzturēt normālu matu stāvokli. Savukārt dabīgā veidā kosu ekstraktā esošais silīcijs ir nepieciešams tādēļ, lai mati izskatītos skaisti un spēcīgi. Aminoskābe L cisteīns ir svarīga keratīna (viela, kas veido matu) sastāvdaļa. Keratīna dēļ mati ir spēcīgu un elastīgi. Neaizmirstiet, ka svarīgs ir arī dažāds un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīvesveids.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!