Foto: Shutterstock

Lai iedvesmotu ikvienu no mums atcerēties savus gada sākumā vai tikai vakar nospraustos mērķus, aicinājām piedalīties sadarbībā ar "OlyBetTV" rīkotā veselīgo ieradumu konkursā-balsojumā "Pamodini čempionu sevī!", kurā mudinājām ikvienu iesūtīt foto ar pavisam īsu aprakstu par saviem veselīgā dzīvesveida ieradumiem.

Atsaucība bija liela, un nu ir noskaidroti trīs uzvarētāji, kas iegūst pārsteiguma dāvanu no "OlyBetTV" un dāvanu karti no "Sportland":

  1. vieta: Andrejs, kurš iegūst dāvanu 100 eiro vērtībā;

  2. vieta: Jūlija ar laimestu 50 eiro vērtībā;

  3. vieta: Dace ar balvu 30 eiro vērtībā.


Ar uzvarētājiem sazināsies "Delfi", lai vienotos par balvu saņemšanu.

Dažreiz, lai sasniegtu labākus rezultātus, mums vajag tikai nelielu iedvesmu, pozitīvus paraugus vai iespēju parādīt, kas jau ir izdarīts. Iecienītākais vingrojums, selfijs no pastaigas svaigā gaisā, sportošanas stūrītis mājoklī, mīļākā brokastu recepte, veselīgas ēdienkartes noslēpumi, lietas, kas sniedz motivāciju, kad gribas slinkot, rezultāti, kas jau ir sasniegti – iedvesmas un pieredzes stāstu idejām nav ierobežojumu.

"OlyBetTV" ir jauns sporta portāls īstiem faniem, kurā ikviens interesents atradīs sev ko noderīgu – spēļu apskatus, intervijas un podkāstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!