Foto: Publicitātes foto
Vislabākās emocijas izraisa garšas, smaržas un sajūtas, kas pazīstamas jau no bērnības. Dodot iespēju iegādāties augstvērtīgu vietējo zemnieku saimniecību, amatnieku un pašmāju pārtikas ražotāju saražoto un izaudzēto, durvis vēris jauns tirgus Pļavniekos, Andreja Saharova ielā 30, jaunatklātajā tirdzniecības centrā "Augusts".

Tirgus apvieno katra Latvijas novada garšas, un tajā tiek piedāvāta augstas kvalitātes gaļa un tās izstrādājumi, zivis un jūras veltes, piena produkti, veselīgi dārzeņi un augļi, svaigi cepta maize un citi gardumi.

Jaunais tirgus atrodas tirdzniecības centra "Augusts" telpās, tādējādi radot mūsdienīgu iepirkšanās pieredzi, un dodot iespēju iegādāties kvalitatīvu pārtiku, atbalstot vietējos ražotājus.

"Mūsu vīzija ir radīt tirgu, kas iet līdzi laikam, kā arī cilvēku vēlmēm un iepirkšanās paradumiem. Pļavnieku tirgus ir vieta, kas vieno mūsu pašu cilvēkus, izceļ viņu darbu un mīlestību pret Latviju. Te satiekas garšas, veidojas jaunas sarunas un pat draudzības. Aicinām ikvienu ciemos, lai pārliecinātos, ka Pļavnieku tirgus ir vieta, kur apvienots modernais ar tradicionālo," stāsta Ēriks Ertmanis

Gaidīsim ciemos ikvienu pašā Pļavnieku sirdī – Andreja Saharova ielā 30, jaunatklātajā tirdzniecības centrā "Augusts".

Par satikšanos Pļavniekos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!