Foto: Publicitātes foto
Ar interneta veikalu "E-latts.lv" viss ir ērtāk, ātrāk un izdevīgāk!

Veikalu tīkls "LaTS" kļuvis arī par interneta lielveikalu! Īpaši piedāvājumi un individuāla pieeja tiek nodrošināta gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

"E-latts" nav tas nelielais piemājas veikaliņš tepat aiz stūra, bet tavs mājas lielveikals, kur vari pasūtīt visu nepieciešamo gan ikdienas maltītēm, gan mājas ballītēm un, jo īpaši, vasaras piknikiem. "E-latts.lv" piedāvā daudz patīkamu priekšrocību.

Pirmkārt, sortimentā atrodami ne tikai pārtikas produkti, bet arī nepieciešamākās sadzīves preces.

Otrkārt, ir iespējams pasūtīt pusdienu piedāvājumus no gatavās kulinārijas un dažādus konditorejas labumus, piemēram, kliņģerus, tortes, īpaši gardus eklērus.

Treškārt, cenas ir patiešām izdevīgas, par ko arī varat pārliecināties, apskatot e-veikala piedāvājumus.

Ceturtkārt, piegādes tiek nodrošinātas dažu stundu laikā no pasūtīšanas brīža.

Piektkārt, pat nelielu pasūtījumu saņemsiet ar bezmaksas piegādi.

Sestkārt, piegāde ir līdz jūsu dzīvokļa vai mājas durvīm, kas īpaši svarīgi, ja nevarat nest smagus iepirkuma maisiņus.

Papildu informācija uzņēmumiem

Ar patīkamām cenu atlaidēm tiek nodrošināti arī mūsu juridiskie klienti, pieejams lielapjoma preču un produktu piedāvājums, kā arī īpašs pakalpojums – izvēlēto produktu glīta sasaiņošana un individuāla piegāde jūsu sadarbības partneriem uz norādītajām adresēm. Šis mūsu serviss ļaus jūsu uzņēmumam pamatīgi ietaupīt laiku dažādos svētku periodos. Līgo svētki jau tepat!

Ja esat viena biroja kolektīvs vai, piemēram, jūsu uzņēmumam ir darbinieki būvlaukumā, tad kopīgai ēdienreizei vai pārtikas pasūtījumam ir pieejama arī kolektīvās iepirkšanās iespēja, kas uzņēmumam ļaus ietaupīt.


Vajadzīgo pasūtīt iespējams arī telefoniski, pēc tam rēķins tiks nosūtīts uz jūsu e-pastu, saskaņots, un pasūtījums tiks piegādāts uz norādīto adresi – jums vai jūsu norādītajam saņēmējam. Vēl cita iespēja – savu pasūtījumu, jau rūpīgi sakomplektētu, varat ērti izņemt paši "Lats – Paņem Pats" izvēlētajās adresēs!

Piegādes vietas

Mēs varam lepoties ar plašu piegādes teritoriju, kas aptver visu Rīgu, Pierīgu, Jūrmalu, Liepāju, Alūksni, Birzgali, kā arī posmu no Ikšķiles līdz pat Aizkrauklei, bet šonedēļ pievienojas arī Madona un visa Ļaudonas apkārtne!

Daudz klientu iecienījuši ar "E-Latts" palīdzību sarūpēt un piegādāt produktus saviem vecākiem vai vecvecākiem, kā arī vienkārši, lai iepriecinātu sev tuvus cilvēkus ar gardu pārsteiguma grozu. Nebaidieties mūs informēt, ja šī brīža sortimentā tomēr neatrodat meklēto. E-veikala komanda ar individuālu pieeju un īpašu rūpību īsā laikā sagādās vēlamo – turklāt nodrošinot labu cenu piedāvājumu!

Tavs pirkums – tava bezmaksas loterijas biļete

Līdz pat 4. jūlijam norisinās "LaTS" vasaras lielā loterija, kurā vari piedalīties, reģistrējot ikvienu pirkumu virs 10 eiro vērtībā. Vērtīgas balvas tiek izlozētas katru darba dienu, bet 5. jūlijā vari pacīnīties par galveno balvu – 5000 eiro. Vairāk par loteriju šeit.

Laipni aicināti www.elatts.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!