Foto: MonacoFit.com
Pateicoties Latvijā strauju popularitāti ieguvušajai fitnesa aplikācijai MonacoFit.com, Ruta Garda īstenojusi savu sapni - zaudējusi 10 kg liekā svara. Intervijā Ruta dalās ar saviem iespaidiem un to, kā viņai izdevās sasniegt šādu rezultātu. Iedvesmojies un pieņem izaicinājumu arī tu - izmēģini MonacoFit.com jau šodien!

Tev ir izdevies sasniegt lielisku rezultātu, esi zaudējusi 10 kg liekā svara. Izstāsti, kad tu pamanīji pirmos rezultātus un izmaiņas savā svarā?

Jau kopš pirmajām dienām, kad sāku lietot MonacoFit.com programmu, jutu enerģijas pieplūdumu, un ātri vien pamanīju, ka josta biksēm jāpievelk stiprāk. Arī mentāli ar katru dienu jutos daudz spēcīgāka, jo - ja ātri redzi rezultātu, tā ir vislielākā motivācija un nav jāmeklē muļķīgas atrunas, lai neturpinātu. Jā, sākumā bažījos, vai izdosies sasniegt labu rezultātu, taču līdz ko līdzcilvēki pamanīja manas pārvērtības, programmu iesaku ikvienam.

Ko esi darījusi iepriekš, lai noturētu sevi formā? Vai agrāk apmeklēji sporta zāli, varbūt biji mēģinājis ēst veselīgāk?

Iepriekš esmu gājusi arī uz sporta zāli. Kopumā esmu veselīga un aktīva dzīves veida piekritēja, taču tas viss nepalīdzēja uzturēt sevi formā. Tā es arī sapratu, ka man nepieciešams sakārtot ikdienas uzturu, taču pašai man tādu zināšanu nebija, tāpēc nolēmu, ka jāizmēģina profesionāļu palīdzība.

Ja tev jāsalīdzina, kā ir lietot MonacoFit.com? Kas jauns tavā ikdienā, sekojot līdzi ēdienkartei?

Visa programma kopumā man ir pilnīgs jaunums. Taču īpaši patika, ka ēdienu receptes ir citādākas, nekā mēs ikdienā esam pieraduši, turklāt tās ir viegli un ātri pagatavojamas, bet ēdieni – izcili gardi. Jā, sākumā, protams, vajadzēja saprast savas reālās porcijas lielumus, taču vienmēr biju paēdusi. Bieži vien mums tas izsalkums ir galvā, nevis vēderā. Tikai tagad saprotu, ka manam ķermenim vajadzīgs kvalitatīvs uzturs, kas arī ir galvenā panākumu atslēga.

Vai bija viegli sevi motivēt vingrot mājas apstākļos?

Nekādu grūtību nebija - par enerģijas trūkumu sūdzēties nevarēju, gluži otrādi - tā ar katru dienu bija arvien vairāk. Ja kādu dienu likās visa mazliet par daudz, zināju, ka treniņu varu aizstāt ar kādu vieglāku vingrinājumu, bet nākamajā dienā darīt ko aktīvāku.

Ko tu ieteiktu tiem, kuri grib, bet nevar saņemties, lai sāktu strādāt pie sevis?

Nevajag sevi noskaņot uz kaut kādu saņemšanos, jo tā tas var ievilkties mūžīgi. Vienkārši iesaku dažas dienas pamēģināt, un tad jau rezultāti un tuvāko cilvēku uzslavas būs lielākā motivācija neapstāties un turpināt. Būtiskākais ir sakārtot savu ēdienkarti, ar ko arī jāsāk! Un MonacoFit.com ir īstā izvēle!

Un ko gaidi tu? Tagad ir īstais brīdis - pieņem izaicinājumu arī tu un izmēģini MonacoFit.com PRO plānu!

Uzmanību! Vēl tikai šodien MonacoFit.com PRO plānam vari pieteikties par IEPAZĪŠANĀS CENU!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!