Foto: Publicitātes foto
Piedāvājam jums paraudzīties uz karantīnu no cita rakursa un saskatīt tajā nevis ierobežojumus, bet jaunas iespējas!

Vispirms – beidzot mums parādījies laiks pašiem sev. Un grēks būtu to neizmantot. Atpūtieties no burzmas, izbaudot vientulību: lasiet grāmatas un vērojiet dabu. Izjūtiet dzīves ritmu, tās patieso garšu.

Otrkārt, varat iepazīties tuvāk ar veselīga uztura principiem. Veiciet aizraujošu ceļojumu jaunu garšu un sajūtu valstībā!

Treškārt, pie mums, Latvijā, ir vieta, kur jums lietpratīgi palīdzēs apvienot visu augstāk minēto – turklāt uz daudz izdevīgākiem nosacījumiem, kādi vispār jebkad bijuši.

Un – jā, šī vieta pašreiz strādā!

Un tagad – par visu sīkāk...

ACADEMY VITALITY: gan noderīgi, gan patīkami

"Academy Vitality" – tas ir Francijas-Latvijas svara korekcijas centrs. Tā neparastums slēpjas faktā, ka programmu dalībnieki (un tās ir veselas piecas) tievē pilnā izolācijā un bez liekiem kārdinājumiem (kaitīga pārtika, alkohols). Plus – tas notiek komfortablos apstākļos (astoņu veida dažādu kategoriju numuriņi – no Ekonomiskās līdz Biznesa klasei) un speciālistu pastāvīgā uzraudzībā.

Par dažādību!

Lūk, tie ir plašumi! Veseli 180 hektāri gleznaina apvidus. Neviena fotogrāfija nevar nodot šo skaistumu un tādu brīvības sajūtu.

Lūk, ko atkāj sraudzīgā "Academy Vitality" komanda!

- Mūsu centrs ir atvērts ikvienam, kurš vēlas kvalitatīvi atpūsties, "restartēt" smadzenes, atjaunot spēkus un kļūt slaidākam, ja pēc tā būtu nepieciešamība," stāsta akadēmijas direktore Maija Atvara. "Mūsu "arsenālu" veido piecas programmas: "Pamatprogramma" – paredzēta svara korekcijai; "Ekspress" programma un "Intensīvā" programma – silueta pārveidošanai īsā laika periodā, un pilnīgi jaunas programmas "Relaks"un "Аntistress" - kas īpaši radītas gan dvēseles, gan ķermeņa "restartēšanai"".

- "Bet kā pie mums ēdina!" stāstījumu turpina centra vadītāja Nataļja Kokota. "Jūs būsiet pārsteigti par ēdienu garšu dažādību, kuras "uzbur" mūsu brīnišķīgais šefpavārs. Ēdienkartē visas sastāvdaļas ir ekoloģiski tīras, jo mums ir pašiem sava saimniecība. Mēs ražojam olas, pienu, sūkalas, krējumu, biezpienu, kefīru. Dārzeņi, augļi, ogas (atkarībā no sezonas) arī tiek izaudzēti mūsu saimniecībā. Bet dīķos mēs audzējam zivis! Un gan ir vēl jāpiemin, ka pēc pāris dienām mūsu viesi sāk justies možāki, vieglāki un laimīgāki...

Ja ir grūti iztikt bez "kaitīgā" ēdiena, tad esat laipni lūgti nogaršot mūsu brīnumainos dārzeņu čipsus: garšīgas un veselīgas uzkodas.

Daudzi, kuri atbraukuši pie mums notievēt, iegūst satriecošus rezultātus, bet pēc tam atgriežas, lai... atpūtinātu dvēseli un ķermeni.

- "Sakarā ar situāciju valstī – Covid-19 bīstamību –, mēs ievērojam visas nepieciešamās sanitāri-higiēniskās normas, pie tam neatņemot viesiem iespēju apmeklēt baseinu un saunu," piemetina pārdošanas direktore Inese Šveda. "Protams, ir zināmi ierobežojumi (piemēram, baseinā vienlaicīgi var atrasties tikai divi cilvēki), viesus priecē neredzētas atlaides par pakalpojumiem – līdz 50%!"

- Ja vēlaties izklaidēties – lūdzu!" iestarpina sabiedrisko attiecību menedžere Jūlija Klubņikina. "Var izjāt ar zirgiem vai izstaigāt dažādus maršrutus skandināvu pastaigu stilā, kuru garums ir veseli 12 km! Maršruti ved cauri mežam un laukiem, kur jūs ieraudzīsiet gleznainus ezerus un varēsiet pavērot, kā ganās zirgi, poniji un brieži. Vēlēsieties pavizināties laivā vai pamakšķerēt – lūdzu!"

Kur mīt laime?

Un tas vēl nav viss! Programmas beigās (tiesa gan, to drīzāk gribas nosaukt par brīvdienām vai atvaļinājumu), katrs viesis saņem īpašu "slepenu piemiņas lietu", kas satur vērtīgu "laifhaku" kopumu par to, kā tālāk – jau patstāvīgi – turpināt veselīgu dzīves veidu. Vēl viens bonuss – zibatmiņa ar rīta rosmes ierakstu, kas ļaus uzturēt slaidu stāvu un uzlādēties ar možumu visai dienai.

Šeit – tā pati izolācija, bet tomēr citādāka: saturīgāka, vērtīgāka un – ļoti patīkama!

ACADEMY VITALITY: "Mēs ne tikai vienkārši strādājam, bet ar prieku uzņemam viesus!"

Viesi aizbrauc atpūtušies, atspirguši, iedvesmojušies un sajūsmas pilni.

Pavadi karantīnu kopā ar mums!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!