Foto: Publicitātes foto
"Vai Tavs augums ir gatavs vasarai??? Agrāk es pati nēsāju 44. izmēra bikses un kautrējos uzvilkt peldkostīmu. Es tiku pie sava sapņu auguma mājās un palīdzēšu to izdarīt arī tev," tā tevi iedvesmo skaistā Paula Freimane. Ar savu piemēru, kā viegli un ātri iegūt slaidu augumu mājas apstākļos, Paula jau iedvesmojusi vairāk nekā 450 tūkstošus cilvēku visā Eiropā. Lasi rakstu tālāk un uzzini par Paulas LIELO septiņu dienu izaicinājumu, kas liekos tauciņus ļaus tev ātri pārvērst skaistās ķermeņa formās!

Lai ikviens, kurš vēlas notievēt veselīgi, ātri un viegli, Paula Freimene ir izveidojusi savu notievēšanas programmu "MonacoFit.com". Programma, balstoties uz tavu mērķi un vēlmēm, pielāgo un sagatavo tavu īpašo ātrās tievēšanas plānu. Ar šo programmu cilvēki visā pasaulē notievē mājās! Ja tu esi darbos un pienākumos līdz ausīm, un nevēlies sevi mocīt ar neveselīgām diētām un smagiem treniņiem, bet vasaru vēlies sagaidīt ar skaistu augumu, tad šis izaicinājums ir domāts tieši tev!

Paula, pastāsti, ar ko sākt, lai liekais svars pirms vasaras kustu pēc iespējas ātrāk?

Es sāku no nepareizā gala – ar intensīviem treniņiem un tas nedeva rezultātu. Realitātē – tikai ar sakārtotu ēdienkarti notiek izmaiņas ķermenī un svarā. Kad sakārtoju savu ēdienkarti, uzreiz sekoja arī rezultāts – īsā laikā atbrīvojos no deviņiem kilogramiem.

Ko īsti nozīmē sakārtot ēdienkarti?

Svarīgi ir atmest stereotipus, ka būs jāēd tikai salātlapas. Manā notievēšanas programmā tas tā noteikti nav! Tu varēsi ēst visu, kas tev garšo, bet darīsi to pareizi un liekais svars pazudīs bez piepūles! Man pašai ļoti patīk garšīgi paēst un arī dievinu saldumus. Gadu laikā esmu "atkodusi" daudzus ēdienus, kas ir neiedomājami garšīgi un vienlaicīgi ļauj tikt pie sapņu auguma. Visas šīs receptes tagad ir apvienotas manā ātrās tievēšanas programmā "MonacoFit.com".

MonacoFit.com: kur ir noslēpums?!

Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī "MonacoFit.com" notievēšanas aplikācijā cilvēki atbild uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un mērķi, kuru grib sasniegt. Balstoties uz šīm atbildēm, Tev tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas manis un "MonacoFit.com" uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, "MonacoFit.com" lietotājam pašam arī ir iespēja izvēlēties kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā.

Kas ir šis LIELAIS septiņu dienu tievēšanas izaicinājums?

Man ir liela pieredze un pēc savas pieredzes zinu, ka grūtākais ir sākt. Vasara ir aiz stūra un tavā ziņā paliek, vai šajā vasarā varēsi nēsāt pieguļošas kleitiņas vai būs jāslēpjas zem maisveidīgām drēbēm, kas apslēpj defektus! Es izaicinu – pamēģini šo notievēšanas programmu mājās tikai nedēļu un redzēsi, ka ir rezultāts gan spogulī, gan uz svariem. Sāc tagad un šī būs tava labākā vasara vai atliec uz vēl vienu gadu! Izvēle ir Tavās rokās – izlem tagad!

Izmanto šo MonacoFit.com IZAICINĀJUMA GARANTIJU – ja neiegūsi sapņu augumu, saņemsi samaksāto naudu atpakaļ!

Piesakies MonacoFit.com šodien un uzreiz saņem:

+ īpaši Tev radītu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ personīgu uztura speciālista atbalstu BEZ MAKSAS

+ Tavu iepirkumu sarakstu, lai uz veikalu nav jāiet katru dienu.

Uzmanību! Tikai šobrīd MonacoFit.com PRO plānam vari pieteikties par ZEMĀKO CENU!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!