Foto: Publicitātes foto

"Pastāv mīts, ka jātievē ir pirms vasaras vai "no Jaunā gada", bet es pēc savas pieredzes zinu, ka mums, latviešiem, piemērotākais laiks ir tieši tagad!" Paula Freimane izaicina tevi – iedvesmojies no Jāņa Danileviča, kurš ar Paulas atklāto metodi īsā laikā nometa 15 kilogramus un piepildīja sapni par skaistu augumu! Izlasi šo stāstu un atklāj noslēpumu, kā nomest svaru pēc iespējas vieglāk un ātrāk.

Jāni draugs pierunāja pamēģināt tikai dažas dienas...

"Sākās viss kā joks, bet tagad esmu nometis apmēram 15 kg. Nedomāju apstāsties, jo tagad jau sapnis par sešpaku liekas pavisam reāls! Esmu nomainījis visu garderobi! Kādreizējā XL izmēra vietā tagad nēsāju M un beidzot varu izvēlēties apģērbu, kas patīk! Es gribēju zaudēt svaru ātri un veselīgi! Man nebija padomā kāds konkrēts cipars. Savā galvā es zināju, kā vēlos izskatīties un justies. Es vēlējos no lēna bluķa kļūt par sportisku vīrieti.

Sākot ievērot "MonacoFit", es biju pārsteigs, cik programmā viss ir pārdomāts un viegli ievērojams. Es ātri piešāvos, un mans organisms sāka strādāt kā pulkstenis, zinādams, kad un kas man ir jāēd. Viss bija pateikts priekšā, atlika vien ievērot. Tieši patīkamais process un ātrie rezultāti pārliecināja, ka "MonacoFit" ir īstā programma, kas aizvedīs mani pretī mērķim.

Svars nokritās jau pirmajā nedēļā. Arī enerģijas kļuva arvien vairāk. Ar katru dienu samazinājās vidukļa apkērtmērs un pavisam drīz varēja redzēt jau izteiktas muskuļu aprises.

Grūtākais ir sākt, bet ir jāsaņemās sevis un savu mīļo labā! Un kad vēl, ja ne tagad?! Izdari to par spīti savam slinkumam un atrunām: "ai, to tak vēlāk" vai "vēl nav īstais brīdis". Mēs esam pelnījuši justies labi un mierā ar sevi katru dienu! Piešķir savai dzīvei un figūrai jaunu kvalitāti – piesakies "MonacoFit" tagad!''


Tagad skaistule Paula Freimane izaicina tevi – ar MonacoFit.com zaudē svaru viegli un ātri, un jau pēc septiņām dienām redzi izmaiņas gan spogulī, gan uz svariem:

"Aizmirsti brīnumtabletes un tējas, kas tikai sabeigs Tavu veselību! Lai svaru zaudētu viegli, bet veselīgi esmu izveidojusi savu unikālo notievēšanas programmu "MonacoFit.com", ko izvēlējušies jau vairāk nekā 350 tūkstoši cilvēku (arī jaunās māmiņas). Programma, balstoties uz Tavu mērķi, sagatavo uztura speciālistu apstiprinātu tievēšanas plānu- nekādas badošanās, tikai Tavi mīļākie ēdieni! Nost ar atrunām- pamēģini programmu tikai septiņas dienas! Notievē tagad vai atkal atliek un turpini sev nepatikt – izvēle ir tavās rokās!"

Piesakies MonacoFit.com tagad un uzreiz saņem:

+ īpaši tev pielāgotu ēdienkarti katrai nedēļas dienai

+ neierobežotu daudzumu personīgā uztura speciālista un trenera konsultāciju bez maksas

+ Tavu iepirkumu sarakstu, lai uz veikalu nav jāiet katru dienu.

Spied šeit un piesakies MonacoFit.com par zemāko zenu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!