Tievēšanas aplikācija "MonacoFit.com" līdz šim galvenokārt asociējās ar fitnesa modeli Paulu Freimani un vairākām zināmām uztura speciālistēm. Tagad "MonacoFit.com" profesionāļu komandai ir pievienojies Latvijā pieprasītākais fizioterapeits un fitnesa modelis Rolands Admidiņš, lai programmā rūpētos par efektīviem un pārdomātiem treniņiem visām problēmzonām. Šī komanda var dabūt formā ik vienu. Iedvesmojies un pamēģini arī tu!

Ideālā proporcija tauku dedzināšanai: 70% veselīgs, garšīgs uzturs un 30% fiziskās aktivitātes

Paula Freimane. "MonacoFit.com":
Es sāku no nepareizā gala – ar intensīviem treniņiem, un tas nedeva rezultātu. Realitātē – tikai ar sakārtotu ēdienkarti notiek izmaiņas ķermenī un svarā. Kad sakārtoju savu ēdienkarti, uzreiz sekoja arī rezultāts – īsā laikā atbrīvojos no deviņiem kilogramiem.

Rolands Admidiņš. "MonacoFit.com":
Es pats esmu daudz ekspermentējis, lai sasniegtu savu labāko formu un pašsajūtu. Jau vairāk nekā trīs gadus sekoju līdzi savam ikdienas uzturam un esmu sapratis, ka tikai ar pareizu uzturu mēs varam sasniegt vēlamo rezultātu – ar pareizu uzturu mēs uzlabojam savu veselību, pašsajūtu, novēršam dažādas traumas un veidojam skaistu augumu.

Rolands Admidiņš, Paula Freimane, vairāki uztura speciālisti un treneri savas zināšanas un pieredzi ir apvienojuši programmā "MonacoFit.com", lai ikviens, kurš vēlas uzlabot savu augumu, varētu efektīvi un veselīgi sasniegt sev vēlamo rezultātu. Šo notievēšanas metodi jau izvēlējušies vairāk nekā 350 tūkstoši cilvēku un arvien lielāku popularitāti tā iegūst arī jauno māmiņu vidū. Ar šo programmu cilvēki notievē un sasniedz savu mērķi katru dienu!

Ko īsti nozīmē "dzīvot veselīgu dzīvesveidu"?

Svarīgi ir atmest stereotipus, ka "dzīvot veselīgi" nozīmē, ka būs jāēd tikai salātlapas, jābadojās un vēl jāskrien maratons. "MonacoFit.com" notievēšanas programmā tas tā noteikti nav!

"MonacoFit.com": kā darbojas notievēšanas programma?

Tāpat kā sarunā ar uztura speciālistu un treneri, arī "MonacoFit.com" notievēšanas aplikācijā cilvēki atbild uz jautājumiem par esošajiem paradumiem un mērķi, kuru grib sasniegt. Pēc tam tiek sagatavots individuāls plāns, lai rezultātu varētu sasniegt viegli un ātri. Programmas pamatā ir neskaitāmas "MonacoFit.com" uztura speciālistu sagatavotas ēdienu receptes. Pretēji tam, ko ierasti piedāvā citas notievēšanas aplikācijas, "MonacoFit.com" lietotājam pašam arī ir iespēja izvēlēties kādus produktus viņš vēlas vai nevēlas redzēt savā uztura plānā.

Iemesli, kāpēc ar "MonacoFit.com" tu tiešām notievēsi:

1. Tu varēsi ēst visu, kas tev garšo, bet darīsi to pareizi un svars turpinās kristies
2. Tu varēsi trenēties tikai 30 min. dienā, bet darīsi to pareizi un tavas ķermeņa aprises uzlabosies pa dienām
3. "MonacoFit.com" plāns derēs tieši tavam mērķim, dienas ritmam un izvēlēm ēdiena ziņā
4. Tavu uztura un treniņu plānu veidos labākie Latvijas treneri, fizioterpeiti un uztura speciālisti
5. Tu notievēsi, tērējot mazāk līdzekļus nekā pims tam
6. Nekādas sevis mocīšanas- Tu tievēsi ar prieku un gardām maltītēm.
7. Rezultāti spogulī un uz svariem būs redzami jau pirmajā nedēļā!

Jo ātrāk pieteiksies, jo ātrāk notievēsi! Negaidi "labāku" dienu, jo liekais svars pats no sevis nepazudīs. Pamēģini "MonacoFit.com" vismaz 7 dienas tagad!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!