Foto: Publicitātes foto
Ziema ir laiks, kad vakari paliek garāki un tumšāki, tomēr tas nenozīmē, ka nevaram tos pavadīt lietderīgi un interesanti. Šis ir ideāls laiks, lai attīstītu sevi un to darītu patīkamā atmosfērā. Rīgas Biznesa skolas (RBS) Angļu valodas centrs piedāvā uzsākt jauno gadu ar angļu valodas zināšanu uzlabošanu izglītojošā un jautrā vidē.

Labs veids kā lietderīgi pavadīt šos garos ziemas vakarus ir apgūt jaunas zināšanas – iemācīties un uzlabot mūsdienās tik ļoti noderīgo angļu valodu. Attīstoties RBS Angļu valodas centrā, jums ir iespēja mācīties pie pasniedzējiem, kuri nāk no dažādām pasaules vietām, un satikt jaunus un interesantus cilvēkus. Šeit sastopas dažādas personības, katra ar savu pieredzi un uzskatiem, un mācību process ir veidots tā, lai notiktu nemitīga komunikācija. Spied šeit, lai noskatītos RBS Angļu valodas studentu viedokli par angļu valodas mācīšanos.

"No sākuma liekas, ka tu mācīsies vakaros un tas būs ļoti nogurdinoši, bet bieži vien nodarbības un cilvēki ir tik interesanti, ka mēs paliekam ilgāk, lai varētu dzirdēt viens otra pieredzes stāstus un turpināt sarunas," stāsta RBS Angļu valodas centra General English studente Sandija.

Apgūt valodas kursus nav salīdzināms ar atgriešanos skolas solā, kur ikviens esam pavadījuši vairākus gadus un iespējams, nevēlamies tik ātri atgriezties. Tā ir vieta, kur dažreiz iespējams gadījušās situācijas, ka mācības bija garlaicīgas un nespēja aizraut. "Šeit ir pavisam savādāka pieeja nekā skolā," turpina Sandija. "Mēs mācāmies no reālās dzīves ar interesantiem piemēriem, ar kuriem katrs no mums var saskarties un saprast. Turklāt mācību laikā daudz diskutējam un izmantojam gan mācību grāmatas, gan arī internetā pieejamos resursus. Laiks paskrien ātri šādā vidē."

Dažādi mācību resursi, vietējie un ārzemju pasniedzēji un studenti, kā arī nepiespiestā atmosfērā padara nodarbības daudz interesantākas. Jums ir iespējams dzirdēt citu cilvēku viedokli, kā arī iegūt jaunus draugus un paziņas, kuri var sniegt emocionālu atbalstu un pat motivēt nākt uz nodarbībām. Jaunais mācību semestris RTU Rīgas Biznesa skolas Angļu valodas centrā sāksies jau 7. janvārī. Pievienojieties mūsu studentiem un absolventiem! Lai noskaidrotu vairāk informācijas par mācību uzsākšanu, spiediet šeit vai zvaniet pa tālruni 67089800.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!