Foto: Stockholmhealth.com publicitātes attēls
Jaunā ārste Jekaterina Jagodzinska no Rīgas ir piepildījusi savu sapni, īsā laikā nometot 17 kg liekā svara, lai šogad pludmales sezonā izskatītos lieliski! Lasi interviju un uzzini, kā arī Tu vari iegūt savu ideālo augumu šajā vasarā!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Pirms kāda laika mēģināju tievēt, ievērojot Dikāna diētu, taču tas likās neveselīgi un nekādu rezultātu sasniegt neizdevās. Pat vēl trakāk - viss beidzās ar to, ka mana āda kļuva ļoti neveselīga un drīz vien pieņēmos svarā vēl vairāk.

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Ļoti nepatika tas, ko redzēju spogulī un fotogrāfijās. Nejutos savā ādā, jo nebiju vairs tā enerģiskā sieviete, kādu sevi atcerējos un kā jutos iepriekš. Nolēmu atrast tādu metodi, kas dod ātru rezultātu, jo citādi sapnim par tievēšanu atmestu ar roku.

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Internetā pamanīju iedvesmojošus stāstus un labas atsauksmes. Tāpat uzzināju, ka mani vecāki ir sākuši tievēt ar šo diētu.. Tomēr biju skeptiska, jo es neticu nekam, ko neesmu izmēģinājusi pati. Tāpēc pasūtīju pati savu Stokholmas diētas uztura plānu.

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

No paša sākuma kārtīgi ievēroju visu, kā bija norādīts manā uztura plānā. Ļoti patika diētas plāna piedāvāto produktu klāsts un iespēja bez maksas komunicēt ar speciālistiem gadījumos, ja radās vēlme nomainīt kādu no ēdieniem vai bija citi jautājumi. Salīdzinājumā ar iepriekš mēģinātajām tievēšanas metodēm, ievērot Stokholmas diētas plānu bija viegli.

Pirmos rezultātus jutu un redzēju jau nedēļas laikā, kad biju nometusi 4 kg liekā svara. Baidījos, ka tievēšana apstāsies, bet tā nenotika - turpmāk vienmērīgi svars kritās un kopumā šobrīd esmu nometusi 17 kg liekā svara.

Tagad pilnībā ir mainījušies mani ēšanas paradumi - mājās vienmēr ir veselīgs ēdiens un es arvien turpinu izmantot diētas receptes savā ikdienā. Katru dienu man ir labs garastāvoklis un ļoti patīk tas, kā es tagad izskatos!

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Ja Tev ir liekas svars un sapnis par skaistu augumu, - noteikti izmēģini Stokholmas diētu! Tas, kā no liekā svara atbrīvojos es, lai iedvesmo arī Tevi! Tas tiešām ir vienkāršāk, nekā šobrīd vari iedomāties. Sāc tagad!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.
Stils, frizūra, grimms: Elvisa Šulca; Apģērbs: VAIDE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!