Foto: Publicitātes foto
Dodoties atvaļinājumā, nereti ceļš līdz atvaļinājuma galamērķim mēdz būt garš un nogurdinošs, taču, gudri plānojot savu ceļojuma galamērķi, varam izvēlēties tādu ceļojuma transportu, kas padarīs ceļu uz galamērķi par īstu atpūtu un baudījumu acīm. Tiem, kas izvēlas ceļot ērti un ar komfortu, noteikti pie sirds ies ceļošana ar prāmju operatoru "DFDS Seaways", kas piedāvā aizraujošus ceļojuma galamērķus no Klaipēdas Lietuvā uz Karlshamnu Zviedrijā un Ķīli Vācijā. Zemāk apkopoti iemesli, kādēļ šovasar ir vērts ieplānot savu perfekto vasaras autovaļinājumu ar prāmi.

Ceļošana bez bagāžas ierobežojumiem

Dodoties ceļā, īpaši, ja dodamies kopā ar ģimeni, bieži galvassāpes sagādā jautājums, kā visu ģimenes bagāžu sapakot tā, lai tā ietilptu pāris čemodānos. Taču, ceļojot ar "DFDS Seaways" prāmjiem, jums vairs nebūs jāsatraucas, vai ņemt līdzi vienu vai divus apavu pārus, vai prātot par to, cik vietas jūsu ceļa somā aizņems siltais džemperis vēsākiem vasaras vakariem. Izvēloties šo transporta līdzekli, ceļotājam tiek sniegta bagāžas brīvība, jo jūs varat ņemt līdzi gandrīz visu, kas nepieciešams ceļojumā. Dodoties ceļā ar prāmi, varam paņemt ne vien apģērbu un apavus, bet arī dažādu inventāru atpūtai, piemēram. velosipēdus visai ģimenei, makšķeres, atpūtas krēslus un pat piepūšamo laivu.

Ģimene būs sajūsmā par prāmja piedāvātajām iespējām

Prāmis būs lieliska ceļojuma transporta izvēle tiem, kas ceļo kopā ar ģimeni. Tā ir ne tikai iespēja paņemt līdzi visu, kas nepieciešams ceļojumā, nemaksājot lielu naudu par bagāžu, bet arī paņemt līdzi ceļojumā savu auto. Izvēloties doties ceļojumā ar savu auto, tā būs ne tikai iespēja ietaupīt līdzekļus ģimenes budžetā, bet arī lieliska iespēja saplānot savu ceļu pašiem, nesatraucoties par to, kā noīrēt transportlīdzekli vai kur atrast vietējo sabiedrisko transportu, kas ar bērniem varētu kļūt par īstu izaicinājumu.

Dodoties ceļā ar savu auto un ieplānojot autovaļinājumu, jums būs iespēja ne vien ceļojuma laikā redzēt daudz vairāk, saplānojot apskates objektus pa ceļam, bet arī parūpēties par mazāko ceļotāju ērtībām, biežāk plānojot atpūtas pauzes, lai ieturētu maltīti vai izlocītu kājas.

Iespēja izbaudīt ceļu, nenogurstot un baudot visas ērtības vienuviet

Ceļošana ar prāmi piedāvā daudz vairāk vietas, kur atpūsties vai pārvietoties. Vairs nav jāuztraucas par nogurušām kājām, ilgstoši sēžot automašīnā vai lidmašīnā. Ceļojuma laiks ar prāmi, protams, ir ilgāks nekā ceļojot ar lidmašīnu, taču tā piedāvātās ērtības ļauj neuztraukties par iespēju gan kārtīgi izgulēties, gan atpūsties un baudīt svaigo jūras gaisu pastaigā pa prāmja klāju.

Dodoties ceļojumā ar prāmi, ceļotājam tiek dota iespēja sākt atpūtu jau no brīža, kad prāmis pamet ostu, jo ceļā saistošas atpūtas un izklaides iespējas atradīs katrs. Bērni varēs spēlēties bērnu istabā, savukārt pieaugušie – vērot relaksējošo skatu un baudīt servisu prāmja restorānā.

Garšīgs un pilnvērtīgs ēdiens

Bieži vien ceļojumu apgrūtina pusdienošanas vietu meklējumi. Ceļojot ar auto, izsalkuma vadītam nākas baudīt savu maltīti ceļmalas uzpildes stacijā vai kādā ātrās ēdināšanas iestādē, kas ne vienmēr ir vēlmju apmierinoši. Uz "DFDS Seaways" prāmju klāja iespējams baudīt pilnvērtīgu un svaigu maltīti uz klāja esošajos restorānos vai kafejnīcās. Tas atvieglo raizes gan par maltītes baudīšanu, gan iespēju ēst siltu un gardu ēdienu.

Uz "DFDS Seaways" prāmju klāja ceļotājiem ir iespēja baudīt izsmalcinātas vakariņas restorānā "Mare Balticum" vai pašapkalpošanās bufetē "7 Seas", kas noteikti patiks arī mazākajiem ceļotājiem un piepildīs vēderus labāk nekā tostermaizes vai čipsi.

Iespēja dodies ceļojumā kopā ar savu ģimenes mīluli

Ģimenes mīluļi bieži vien rada vislielākās bažas, gatavojoties ceļojumam. Mūždien gribas viņus ņemt līdzi, bet doma par to, kā viņam nāksies būt vienam pašam lidmašīnas bagāžā vai sēdēt ilgstoši automašīnas sēdeklī sagādā raizes. Prāmis ir vislieliskākais veids, kā doties ceļojumā ar savu mīluli, piemēram prāmju operators "DFDS Seaways", piedāvā lielisku iespēju doties kopīgā ceļojumā.

Tomēr, arī baudot prāmja sniegtās priekšrocības, nedrīkst aizmirst par mīluļu labsajūtu un drošību, tāpēc vienmēr atcerieties ceļojumu somā ielikt dzīvnieka medicīnisko dokumentāciju, pārtiku, bļodiņas barībai un ūdenim, uzpurni un pavadiņu, kā arī maisiņus higiēnas prasību nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!