"Rīgas Jūras Līnija" uzsāk izdevīgu akciju visiem, kas nav paspējuši apmeklēt Stokholmu vasarā vai vēlas turp doties vēlreiz. Laikā no 6. līdz 18. oktobrim, nopērkot biļeti uz jebkuru reisu līdz novembra vidum no Rīgas uz Stokholmu ar prāmi Baltic Kristina, par šo braucienu būs jāmaksā tikai puse no biļetes vērtības. Tas nozīmē, ka brauciens uz Stokholmu un atpakaļ izmaksās tikai Ls 21,50 (ieskaitot ostas nodevas Ls 4 apmērā), ja ceļosiet zemākās klases kajītē.
Ja vēlaties jūru vērot pa savas kajītes logu...

Jā, tas ir iespējams, ja izvēlēsieties augstākās (A klases) kajītes ar logu. Tas pavērs jums fantastisku skatu, tuvojoties Stokholmai un lēnām virzoties cauri šērām. Cena braucienam uz Stokholmu un atpakaļ šādā kajītē jums izmaksās tikai Ls 41,50, ieskaitot ostas nodevu. Tā kā prāmim ir trīs klašu kajītes, varēsiet izvēlēties jums piemērotāko gan nodrošinātā servisa, gan cenas ziņā. Ļoti izdevīgas cenas ir braucieniem sēdvietu salonā - biļete braucienam uz Zviedriju un atpakaļ maksās tikai Ls 20, bet vidējās klases kajītē (B) – Ls 26,50.

Izbraukšana no Rīgas notiek pulksten 18.00, bet Stokholmā jūs būsiet nākamās dienas rītā - pulksten 10.30. Vakaru varēsiet pavadīt prāmja nodrošinātajās izklaides vietās – gan restorānos un bāros, gan mūzikas salonā. Arī nakšņošana ceļojuma galamērķī nebūs problēma, jo kruīzu reisu pasažieriem tā tiek piedāvāta uz prāmja. Tomēr, ja nepieciešama viesnīca vai hostelis, pirms brauciena jūs to varēsiet rezervēt Rīgas Jūras Līnija Tūrisma informācijas centrā, Rīgas Pasažieru ostā. Šeit iespējams jau iepriekš iegūt informāciju par visiem tūrisma objektiem, kurus varētu apskatīt Stokholmā.

Vēl daži izdevīgi piedāvājumi....

Ģimenes brauciens nedēļas nogalē - Jums tiek piedāvāta jau gatava ekskursiju programma, kas būs interesanta visiem ģimenes locekļiem. Cena: Ls 196 (2 pieaugušajiem + 2 vai 3 bērniem) vai tikai Ls 49 katrai personai, kas iekļauj brokastis (zviedru galds), ostas nodevas, ekskursija ar kuģīti pa Stokholmu un ieejas biļetes Skansena muzejā.

Iepirkšanās brauciens

Dodoties speciālajā iepirkšanās braucienā, varēsiet pārliecināties, ka Zviedrijā iepirkties tomēr ir izdevīgi. Katru trešdienu a/s Rīgas Jūras Līnija organizētais iepirkšanās brauciens nodrošina iespēju doties uz tirdzniecības vietu ārpus Stokholmas centra, kurā pazīstamu brendu preces tiek pārdotas ar atlaidēm līdz pat 60%. InWear, Diesel, Levi’s, Marc O’Polo – tie ir tikai daži brendi, kuru preces varēsiet iegādāties šajā tirdzniecības vietā.

Iepirkšanās brauciena cena ir Ls 77, un tajā ir ietverts brauciens ar prāmi turp un atpakaļ B klases kajītē, 2 brokastis un transports līdz tirdzniecības vietai.

Ja uzskatāt, ka Stokholma ir tā pilsēta, uz kuru jūs varētu doties kādas izdevīgas akcijas laikā, ielūkojieties Rīgas Jūras Līnijas interneta mājas lapā: www.rigasealine.lv Tur, sadaļā Jaunumi, ik pa laikam noteikti atradīsiet kādu lietderīgu ideju brīvdienu pavadīšanai, turklāt – par izdevīgu cenu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!