Latvijas Konferences aicina izmantot iespēju apmeklēt līdz šim Latvijā vērienīgāko pasākumu uzņēmumu iepirkumu organizēšanas jomā – konferenci "Veiksmīga iepirkumu organizēšana uzņēmumos. Atslēga uz attīstību" 5. oktobrī viesnīcas Radisson SAS Daugava konferenču centrā.

Šajā konferencē starptautiski biznesa konsultanti iepirkumu jomā aplūkos tādas tēmas kā dažādu iepirkumu taktiku pielietošanas rezultativitāte, Wal-Mart, Dell un Ikea iepirkumu stratēģijas – ko no tām ir vērts pārņemt Jūsu uzņēmumam veiksmīgai iepirkumu procesa organizēšanai, efektīvas krājumu vadības pamatprincipi, iepirkumu veikšanas tendences Eiropā un ASV.

No akadēmiskā viedokļa tiks aplūkoti sadarbības partneru tipi un pirkuma - pārdevuma līgumu slēgšana saistībā ar sadarbības partneru tipiem. Savukārt no praktiķu gūtās pieredzes – metodes cīņai ar piegādes tīkla loģistikai raksturīgo nenoteiktību.

Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar kategoriju menedžmenta pamatprincipiem, iegūstot plašāku izpratni par to, kā izvērtēt sadarbību ar piegādātājiem, un idejas augstāka biznesa rezultāta sasniegšanā sadarbojoties ar konkrētu piegādātāju. Dabiskās kosmētikas MÁDARA ražotāji dalīsies pieredzē savā piegadātāju meklēšanas procesā – runājot par identificētajām problēmām un rastajām iespējām.

Ja Jums ir vēlme papildināt savas zināšanas un iegūt jaunas idejas problēmu risināšanai minētajos iepirkumu veikšanas procesa aspektos, laipni aicinām 5. oktobrī piedalīties konferencē "Veiksmīga iepirkumu organizēšana uzņēmumos. Atslēga uz attīstību". Tā būs iespēja uzzināt profesionāļu, akadēmiķu un nozares konsultantu viedokļus, aktuālo pieredzi, efektīvākos problēmu risinājumus.

Ar konferences lektoriem, to tēmu paplašinātiem izklāstiem un reģistrācijas kārtību esat laipni aicināti iepazīties Latvijas Konferenču mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!