Foto: Publicitātes foto
Vasaras pirmajā nedēļas nogalē, 3.–4. jūnijā, IKEA ir sarūpējis plašu izklaides programmu, kas būs piemērota visai ģimenei, un aicina uz "Bumbiņ'festu". Prieki ir garantēti kā lieliem, tā maziem – par mūziku labam noskaņojumam rūpēsies grupas "Rahu the Fool", "Laime pilnīga", bērnu popgrupas un DJ Cimmis. Savukārt komēdijšovs "Četri brāļi" ir sarūpējis īpašu programmu, kas izkustinās vēderus smieklos. Bērni varēs rotaļāties lielā bumbu baseinā, izbaudīt piepūšamās atrakcijas, dažādas radošās darbnīcas un aktivitātes. Ieeja festivālā un visas izklaides aktivitātes – spēles, mūziķu koncerti – ir bez maksas.


Lieliski mūziķi un svētku noskaņa

Sestdien, 3. jūnijā, "Bumbiņ'festā" uzstāsies muzikālā resgaļu banda "Rahu The Fool", pārsteidzot ar neatkārtojamu džeza un blūza interpretāciju ar etnomūzikas piesitienu. Par programmu bērniem gādās bērnu vokālā studija "Spāre", Pepija Garzeķe, ar kuru ļauties dejām un jautrībai, kā arī būs iespēja sekot līdzi fizikas un ķīmijas norisēm eksperimentu šovā. Svētku atmosfēru palīdzēs uzburt arī radio "Star FM" ētera personības Egons Reiters, Maija Rozīte-Krištopane, Rūta un Kaspars Dvinski, kā arī Jānis Romanovskis, kuri būs iekārtojuši festivāla norises vietā radio studiju.

Svētdien, 4. jūnijā, par pilnīgu muzikālu laimi parūpēsies rokgrupa "Laime pilnīga", bet komiķi no apvienības "Četri brāļi" gādās par kārtīgu smieklu devu. Savukārt, bērnus priecēs bērnu vokālā studija "Spāre", bērnu estrādes studija un Pepija Garzeķe, ar kuru ļauties dejām un jautrībai.

Gardi pārsteigumi

"Bumbiņ'festā" būs iespēja nogaršot IKEA Ēdināšanas nodaļas vadītāja Oļega Soročina radītās receptes ar slaveno zviedru klasiku – gaļas bumbiņām. Tradicionālās zviedru gaļas bumbiņas, veģetārās bumbiņas un augu bumbiņas vēl nebijušās garšu kombinācijās pasniegs arī citi Latvijā zināmi ēdinātāji, kas apmeklētājiem piedāvās gan dzērienus, gan mājās gatavotu saldējumu, vafeles un citus gardumus.

""Bumbiņ'fests" ir ne tikai aizraujošs garšu piedzīvojums tā apmeklētājiem, bet arī radošs izaicinājums man kā pavāram. Esmu guvis pieredzi pasaules līmeņa zvaigžņotajās viesnīcās un servējis maltītes neskaitāmiem to viesiem, savukārt, radot īpašās "Bumbiņ'festa" receptes, nācās meklēt jaunus veidus, kā pasniegt tradicionālas lietas jaunā gaismā. Tāpēc iedvesmojos no Āzijas "street food" stila ēdieniem, kas ir gan sātīgs, gan veselīgs. Unikālās receptes ar slavenajām IKEA bumbiņām katram būs iespēja ne tikai nogaršot, bet mēģināt arī pašiem mājās atkārtot," stāsta IKEA Ēdināšanas nodaļas vadītājs Oļegs Soročins.

Spēles un atrakcijas

"Bumbiņ'fests" nav parasts festivāls, un arī aktivitātes nebūs ikdienišķas. Tie ir svētki visai ģimenei – bērniem būs iespēja laist debesīs lielos ziepju burbuļus un pārbaudīt savu izveicību un lokanību deju priekšnesumā kopā ar Pepiju Garzeķi. Tikt pie gliteru tetovējumiem un izpriecāties piepūšamajās atrakcijās, kā arī uztaisīt par piemiņu amizantu foto apgrieztajā foto studijā, iemūžinot dienas piedzīvojumus galvu reibinošās fotogrāfijās.

Abās dienās "Bumbiņ'festa" vadītāja lomu uzņemsies Kristaps Tālbergs, kuru ar IKEA saista cieša draudzība no raidījuma "Manas mājas ar IKEA".

Papildu informācija un programma: https://www.ikea.lv/lv/bumbin-fests

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!