Vērienīgajā loterijā, kas sākas šopiektdien “Maxima” lielveikalos, pircēji varēs laimēt lielisku jaunu dzīvokli Rīgā vai kādu no veselām 100 ceļazīmēm uz saulaino Ēģipti.
Lai tiktu pie kādas no iespaidīgajām akcijas “Prieks laimēt dzīvokli !” balvām, “Maximā” jāiegādājas preces par vairāk nekā 10 latiem, tostarp vismaz vienu produktu no “Rīgas Miesnieka” vai “Tabitas” gaļas izstrādājumiem, “Pepsi”, “Zingo” vai “Vishy’ dzērieniem, “Gefilus” piena produktiem, “Dolores” rapšu vai saulespuķu eļļu vai jebkuru “Maiznīcas DINELLA” izstrādājumu.

Pēc šāda pirkuma ikviens pie kases saņems īpašu akcijas kartiņu, kurā jāieraksta vārds, uzvārds un cita nepieciešamā informācija, lai veiksmīgākos pircējus noskaidrotu noslēguma izlozē 16.janvārī.

Tikmēr par akcijas galveno balvu, divistabu dzīvokli Imantā, Zentenes ielā 21, nekustamā īpašuma kompānijas “R.evolution” valdes priekšsēdētājs Aleksejs Zagrebeļnijs izsakās pat vairāk nekā atzinīgi:

- Prestižā projekta CityZEN māja tiek būvēta ļoti “zaļā” un citādi patīkamā vietā tikai 10 minūšu braucienā no galvaspilsētas centra. Tāpēc 55 kvadrātmetru divistabu dzīvokļa ieguvējs patiešām varēs justies laimīgs – jauks skats no panorāmas logiem sestajā stāvā, trīs metrus augsti griesti, apsargājama autostāvvieta un veselu hektāru plaša ierobežota teritorija īpaši šī izcilā nama iedzīvotājiem – priekšrocību šim namam patiešām ir daudz.

Savukārt pazīstamās tūroperatoru kompānijas “Novatours” vadītājs Leonīds Močeņovs uzsver, ka sev izdevīgāko laiku 100 atpūtas braucieniem uz Ēģipti veiksminieki varēs izvēlēties paši, vien saskaņojot savas vēlmes ar tūrisma firmas piedāvājumu.

- Pašā Latvijas vēsās un drēgnās ziemas vidū loterijas uzvarētāji varēs deviņas dienas atpūsties brīnišķīgajā saulainajā Hurgadas kūrortā pie siltās un gleznainās Sarkanās jūras, turklāt ceļazīmes cenā ietilpst arī apmaksātas brokastis un vakariņas viesnīcā,- uzsver L. Močeņovs, vēl piebilstot, ka atpūtniekiem vajadzētu arī izmantot lielisko iespēju iepazīt piramīdas un citus diženās Ēģiptes kultūras un vēstures pieminekļus.

Bet SIA“VP Market” “Maxima” Mārketinga nodaļas vadītāja Inga Šautkulīte atgādina – akcijas “Prieks laimēt dzīvokli !” dalībniekiem, kuriem paveras vilinošās iespējas tikt pie iespaidīgajiem laimestiem, šī izdevība pavērsies, nopērkot patiešām labas, kvalitatīvas pārtikas preces, kas darīs godu katras ģimenes galdam. Un kopējā akcijas balvu fonda vērtība sasniedz 63 tūkstošus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!