Foto: Publicitātes foto
"Med4U" sniedz kvalitatīvu medicīnisko palīdzību (arī pacientiem ar aizdomām par Covid-19 vai Covid-19 pozitīvam pacientam)
  • pacienta dzīves vietā,
  • pacienta transportēšanā,
  • sporta klubiem un komandām,
  • publiskos pasākumos.

Saņemt profesionālu medicīnisko palīdzību tagad var arī savā dzīves vietā, neapmeklējot medicīnas iestādi, negaidot pierakstus, bez papildu norīkojumiem un stresa.

Ārsta palīgs vai ārsts-speciālists pacienta dzīves vietā novērtēs klienta veselības stāvokli (tostarp veiks sirds mazspējas pacientu veselības stāvokļa uzraudzību), veiks nepieciešamos izmeklējumus, izrakstīs medikamentus (e-recepti), sniegs norādījumus par tālāko ārstēšanas procesu.

Ārsta palīgs vai sertifcēta medicīnas māsa veiks nepieciešamās manipulācijas: injekcijas, intravenozās sistēmas, elektrokardiogrammu, holtera un spiediena monitorēšanu, brūču aprūpi, analīžu noņemšanu un nogādāšanu laboratorijā, urīnpūšļa ilgkatetra maiņu, traheostomas kopšanu, enterālo un parenterālo barošanu (tai skaitā tuvinieku apmācību), nazogastrālās zondes ievadīšanu u.c.

Fizioterapeits palīdzēs novērst vai mazināt kustību traucējumus, sāpes, tūsku, slodzes izturības mazināšanos un daudzas citas.

Ergoterapeits konsultēs un palīdzēs atgūt spējas, kas ļauj pacientam būt neatkarīgam ikdienas nodarbēs vai apgūt jaunas prasmes pēc pārciesta insulta, galvas traumām, lūzumiem, perifēro nervu bojājumiem, politraumām, reimatoloģiskām saslimšanām, apdegumiem, psihiskām saslimšanām. Ergoterapeits arī konsultēs par vides pieejamību, ergonomikas principu izmantošanu darba vidē vai mājas ikdienas dzīvē.

Audiologopēds novērtēs pacientu komunikācijas spēju, runas, balss un rīšanas traucējumus, veiks to korekciju un terapiju jebkura vecuma cilvēkiem (arī bērniem), kā arī miofunkcionālo terapiju (sejas artikulācijas muskuļu vingrinājumus).

Podologs veiks pēdu ārstniecisko aprūpi, tai skaitā:

  • varžacu un kārpu apstrādi, keratožu un sabiezējumu noslīpēšanu, plaisu apstrādi, čūlu aprūpi, sabiezinātu, sēnīšu skartu vai izmainītas formas nagu ārstēšanu, kāju nagu protezēšanu (bojātā naga vai tā daļas aizstāšanu), bojātā naga stiprināšanu, ieauguša naga korekciju.

Gadījumos, kad izmeklējumus vai manipulācijas nav iespējams veikt mājās, piedāvājam pacienta transportēšanu uz atbilstošo medicīnas iestādi.

Ja nepieciešama pacienta pārvešana uz slimnīcu no negadījuma vietas citā valstī vai palīdzība pārbraucienā, tad "Med4U" komanda nodrošinās nepieciešamo transportu un kvalificētu pavadošo personālu. Tā var būt arī pacienta aizvešana uz procedūrām, pacientu starpvalstu pārvadājumi, kā arī pavadošais medicīnas personāls pacientu asistēšanai pārbrauciena laikā. Neatkarīgi no notikuma specifikas atradīsim pacientam labāko risinājumu ikvienā situācijā.

Vēl viens "MED4U" specializētais pakalpojums ir neatliekamā medicīniskā palīdzība publiskos pasākumos un sporta komandu nodrošināšana ar medicīnisko aprūpi. Tie ir gan aktīvās atpūtas pasākumi brīvā dabā un telpās, gan sporta sacensības un treniņi. Pasākuma laikā nodrošināsim sertificētu medicīnas personālu un nepieciešamo medicīnisko aprīkojumu atbilstoši katra pasākuma specifikai.

Bērniem un jauniešiem līdz 24 gadu vecumam, grūtniecēm, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušām personām, personām ar īpašām vajadzībām, senioriem, ģimenēm, kuru aprūpē ir vismaz trīs bērni, arī bērni audžuģimenē, ir pieejama atlaide 15% apmērā no pakalpojuma cenas.

Sīkāka informācija www.med4u.lv vai zvanot pa telefonu 28010404.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!