Jūs dzerat vīnu, kafiju, melno tēju un limonādes, ēdat ogas, bet varbūt vēl arī smēķējat? Jūs esat normāls cilvēks, tāds pats kā visi. Lūk, tikai jūsu zobi gadu no gada kļūst arvien dzeltenāki un nespodrāki, jo viss iepriekš uzskaitītais neiet tiem secen, neatstājot pēdas.

Protams, var vienkārši pateikt sev, ka zobu balināšana ir dārga, kaitīga un vispār paredzēta Holivudas zvaigznēm. Bet var dzīvot, ejot vienā solī ar laiku, izmantojot amerikāņu zinātnieku inovatīvo izstrādājumu Supersmile.  Tā ir zobu balināšanas mājas apstākļos sērija, kas satur unikālu balinošu vielu - CALPROX (kalcija peroksīds), ko par 100% drošu atzinuši higiēnisti un stomatologi visā pasaulē.

Lielisks jaunums ir tas, ka zobu balināšanai jums nepieciešamas tikai 4 minūtes dienā (2 rītā un 2 vakarā), zobu birste un zobu pasta Supersmile. VISS! Nekādu kapju un citu sarežģītu un dārgu ierīču. Jūs tīrāt un balināt zobus vienlaikus! Bet galvenā zobu pastas Supersmile priekšrocība ir tā, ka tā nebojā zobu emalju, tāpēc to var lietot visu mūžu neierobežotos daudzumos.

- Ar to arī Supersmile atšķiras: tā nav abrazīva, turklāt, atšķirībā no zīmoliem, kas tiek reklamēti pa televizoru, sniedz reālu rezultātu - jau pēc neilga laika jūsu zobi kļūs par 1-2 toņiem gaišāki. Un tas ir daudz, ņemot vērā, ka nav jāpieliek nekādas pūles un jāiegulda lieli finanšu līdzekļi, kas nepieciešami zobu balināšanai zobārstniecības klīnikās - saka stomatologs Mārtiņš Ozoliņš.

Pietiek, ja pateiksim, ka Supersmile ir iekarojusi daudzu mūziķu, aktieru un citu pasaulē pazīstamu personību mīlestību. Dziedātājs Džastins Timberleiks, piemēram, saka, ka jau ilgus gadus uzticot savus zobus tikai Supersmile, bet Ivana Trampa iesaka šo zobu pastu visiem, kuri vēlas žilbinošu smaidu.

Supersmile līniju Latvijā pārstāv 5 balinošu pastu veidi ar dažādām garšām, profesionālām zobu birstēm un zobu diegu, kā arī gēlu aktivatoru, ko balināšanas efekta paātrināšanas nolūkā  var uzklāt uz zobu birstes vienlaikus ar pastu. Pateicoties piesātinātākam CALPROX sastāvam, gēls palīdz sasniegt rezultātus ātrāk, turklāt  tas arī nebojā zobu emalju un var tikt izmantots neierobežotu laiku.

Tātad apkoposim zobu pastas Supersmile priekšrocības:

*tā nav abrazīva, nebojā zobu emalju un nepadara zobus jutīgus;

*tās sastāvā ir ne tikai balinošā viela CALPROX, bet arī visi svaigai elpai un zobu un smaganu veselībai nepieciešamie komponenti;

*tā ir unikāla savā veidā, pateicoties patentētajai vielai - naturālajam kalcija peroksīdam CALPROX;

*tā ir vislētākais zobu balināšanas veids no visiem, kas pieejami Latvijā (zobu pastas cena, sākot no 5,50 latiem).

Kur nopirkt Supersmile?

Supersmile produkciju var iegādāties interneta veikalā www.supersmile.lv, kā arī veikalos Stockmann, Sky, Drogas, Kolonnа, Europatieka, Saules aptieka un  www.webaptieka.lv.

Uzziniet vairāk par Supersmile inovācijām vietnē www.supersmile.lv!

Ar Supersmile jūs smaidīsiet biežāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!