Foto: Publicitātes foto

Holandes Izglītības Atbalsta Centrs (www.hesc.lv)aicina Jūs apmeklēt izglītības izstādi "Study in Holland" š.g. 26.-27.novembrī  Radisson Blu Hotel Latvija 2.stāvā, kurā varēs iegūt pilnu informāciju par studiju iespējām angļu valodā Nīderlandē. Vienlaikus blakus zālē notiks starptautiska izglītības izstāde "Izglītība un karjera",  kurā piedalīsies universitātes arī no citām valstīm. Atnācun uzzini vairāk par bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras studiju iespēja mangļu valodā Nīderlandē. HESC dāvā Jums iespēju iepazīties arvienu no labākajām universitātēm- Profesionālās izglītības universitāti Saxion. 

Piedalies konkursā un laimē vērtīgas balvas

 

Profesionālās izglītības universitāte Saxion atrodas Deventerā,Enchedē, kurā mācās 23 00 studentu, 2 500 no tiem ir no citām valstīm.Universitātes programmas ir starptautiski akreditētas un līdz ar toatpazīstamas visā pasaulē, kas dod studentiem un absolventiem iespēju pēcstudijām meklēt darbu gan savā valstī, gan daudzās citās pasaules valstīs.Lielākā daļa absolventu turpina sadarboties ar Saxion Universitāti gan kāstudenti vai gan jaunākie pasniedzēji.

 

Saxion Universitātē piedāvā šādas bakalaura programmas angļu valodā:

-        Electricaland electronic engineering,

-        Hotelmanagement,

-        Tourismand leisure management,

-        facilitymanagement

-         Art an Technology

-        InternationalBusiness and management.

 

Piedāvājam vairāk nekā 20 bakalaura programmas tiem, kas jau mācās universitātē, bet vēlās sākt mācīties Nīderlandē.

Mums ir specializētās un profesionālās maģistra programmas.

 

Personīga, interaktīva,profesionāla un izaicinoša

 

Studiju process norisinās mazās grupās, kur ir daudz iespēju individuālam darbam. Lielākajai daļai pasniedzēju ir profesionāla darba pieredze dažādās jomās un izstrādājamie projekti balstās reālās mūsdienu situācijās. Mācībuprocesa centrā ir students un praktisku problēmu risināšana konkrētā industrijā. Lai arī studenti paši ir atbildīgi par savu mācību procesu,pasniedzēji studentus atbalsta un palīdz. Mācību atmosfēra Saxion Universitātēir draudzīga, starptautiska un atvērta. Bakalaura programmas laikā studenti pusi gada nostrādā praksi kādā profesionālā organizācijā. Kursa noslēguma darba tēma vienmēr ir saistīta ar organizācijas problēmām, kuru risinājumi tiek meklēti ar lietišķām pētījumu metodēm un tehnikām.

 

Vairāki nformācijas www.saxion.edu

 

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, atnāciet uz tikšanos ar Universitātes pārstāvjiem izglītības izstādē: "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī. Vairāk informācijas www.hesc.lv vaieducation@nlcc.lv

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!