Quick Teacher – apgūt svešvalodu par puscenu! Ķīniešu valodā hieroglifi, ar ko apzīmē vārdu “krīze”, ietver divas nozīmes – “briesmas” un “iespēja”. Droši vien tāpēc ķīniešu ekonomika no krīzes ir cietusi mazāk nekā citas ekonomikas pasaulē – vismaz tā uzskata ekonomisti. Vienkārši ir tā, ka ķīnieši krīzi uztver kā lielu iespēju, kas cilvēkam radusies. Un kā jūs izmantojat krīzes iespējas?

Personāla atlases speciālisti iesaka, ka krīzi vajag un arī var izmantot, lai pilnveidotu savas iemaņas un apgūtu jaunas zināšanas. Šobrīd viena no svarīgākajām prasībām, lai tiktu pie laba darba, ir svešvalodas zināšanas. Tāpēc daudziem cilvēkiem ir aktuāli, kā ātri un efektīvi iemācīties svešvalodu pēc iespējas īsākā laikā un turklāt par vismazāko maksu.

Visticamāk, jūs jau esat dzirdējuši par "Quick Teacher" - populāru svešvalodu pašmācības datorprogrammu, kas radīta Latvijā un pašlaik ir priekšgalā visām citām valodu apguves datorprogrammām Baltijas un NVS tirgū.

Kur meklējams noslēpums, kas ļauj tik efektīvi apgūt svešvalodu pēc "Quick Teacher" metodikas?

"Quick Teacher" metodika pamatojas uz vairākiem efektiem, un pirmais no tiem mācīšanās psiholoģijā tiek saukts par "neapzināto informācijas uztveri". Tas notiek tā: uz ekrāna pēc noteikta laika intervāla parādās svešās valodas vārdi kopā ar to tulkojumu, un cilvēks vizuāli ātri uztver doto informāciju.

Otrais efekts ir apzinātais mācīšanās režīms, kas iedarbina gan redzes, gan dzirdes uztveri. Ekrānā pēc kārtas parādās un tiek atskaņoti tie paši vārdi, ko jau esat mācījušies; dators katram no tiem piedāvā septiņus tulkojuma variantus, un jūs izvēlaties pareizos. Sākumā var šķist, ka jūs kaut kādā veidā atminat pareizās atbildes, bet ar laiku radīsies sapratne, ka uz labu laimi orientēties tādā nepazīstamas leksikas apjomā nav iespējams. Tā izpaužas jau minētais "neapzinātās informācijas uztveres" efekts.

Pēc tam jūs visā mācību gaitā turpināt tieši tāpat strādāt vispirms ar atsevišķiem vārdiem un vēlāk ar frāzēm un teikumiem.

Un trešais ir "roku atmiņas" efekts: kad vingrināties vārdiņu rakstībā, tos "iegaumē" arī jūsu rokas.

Tā mācoties vienlaikus tiek iedarbinātas trīs galvenās cilvēka uztveres sistēmas - DZIRDE, REDZE un TAUSTE. Tas ļauj ātri iegaumēt svešās valodas vārdus, saglabājot tos dziļākajā atmiņā, un turpmāk viegli lietot šo valodu.

Mūsu tīmekļa vietnē www.QT.lv ir pašmācības kompleksa videoprezentācija; tajā soli pa solim ir parādīts, kā strādā programma, un skaidrota mācību metodika.

Kuras ir galvenās multimediju pašmācības kompleksa "Quick Teacher" priekšrocības?

Kad mācāties ar "Quick Teacher", tad atšķirībā no tradicionālajiem mācīšanās paņēmieniem nav būtiski, kāds ir jūsu sākotnējais zināšanu līmenis. Izraugoties kursu, īpaša uzmanība jāpievērš vēlamajam mērķim, proti, vēlamajam vārdu krājumam un tematikai, nevis esošajam valodas zināšanu līmenim.

Tieši tā izpaužas ceturtais "Quick Teacher" metodikas efekts - saprātīgs līdzekļu ietaupījums. Kompleksa autori neuzskata par vajadzīgu "piesaistīt sev" klientu, bet piedāvā iegādāties tieši jums piemēroto programmas kursu ar to vārdu krājumu, ko esat iecerējis apgūt, neņemot vērā pašreizējo zināšanu līmeni. Un pēc tam jūs svešvalodu varēsiet mācīties sev piemērotā tempā un sev ērtā laikā, piedevām kontrolējot, cik efektīvi norit mācības. Turklāt, ja tās kādu laiku ir nācies pārtraukt, jums vienmēr ir iespēja atsvaidzināt zināšanas. Tātad lietotājs maksā tikai vienu reizi - tad, kad iegādājas izraudzīto programmu.

Pat ja jūsu svešvalodas zināšanas ir niecīgas, jūs tik un tā mācības varat sākt ar "Superprofesionālo" kursu, t. i., pēc programmas, kas ietver 14 500 vārdu un 4200 frāžu un teikumu par visdažādākajām tēmām, tostarp uzņēmējdarbību.

Pievērsiet uzmanību - šobrīd, akcijas laikā, visvairāk "advansētā" SuperProfessional kursa cena ir samazināta par 50 %, un šāds pirkums ir īpaši izdevīgs līdzekļu ieguldījums savās mācībās.

Kāpēc lietotāji daudzās valstīs izvēlas tieši "Quick Teacher"?

Multimediju pašmācības kompleksam "Quick Teacher" ir visātrākās un efektīvākās mācību metodikas slava.

Tajā ietilpst iegaumēšanas režīms, izrunas trenažieris, pareizrakstības trenažieris, gramatikas un fonētikas rokasgrāmata, individuālās iestatīšanas bloks katram no pieciem programmas lietotājiem, dažāda apjoma vārdu bāzes, atpakaļēja tulkojuma, kā arī apgūto zināšanu pārbaudes un novērtējuma iespējas.

"Quick Teacher" dod jums iespēju saīsināt svešvalodas mācīšanas laiku par 5-10 reizēm, apgūt svešvalodu fakultātes absolventa cienīgu vārdu krājumu un tam visam patērēt vismaz 5 reizes mazāk spēka, laika un naudas... - tas ir pierādīts pēc vairāk nekā 15 000 lietotāju pieredzes.

Raksta sākumā mēs pieminējām iespējas. Tāpēc izmantojiet unikālo piedāvājumu - iegādājieties "Quick Teacher" par īpaši izdevīgu cenu!

Vairāk informācijas par akciju atradīsiet vietnē www.qt.lv

Adrese: Tomsona iela 30, Rīga

Tālrunis/fakss: (+ 371) 67 50 99 99

E-pasta adrese: panakumi@qt.lv Darba laiks - no 9.00 līdz 18.00

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!