Foto: Publicitātes attēli

Holandes Izglītības Atbalsta Centrs (www.hesc.lv) aicina Jūs apmeklēt izglītības izstādi "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī Radisson Blu Hotel Latvija 2.stāvā, kurā varēs iegūt pilnu informāciju par studiju iespējām angļu valodā Nīderlandē. Vienlaikus blakus zālē notiks starptautiska izglītības izstāde "Izglītība un karjera", kurā piedalīsies universitātes arī no citām valstīm. Atnāc un uzzini vairāk par bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras studiju iespējam angļu valodā Nīderlandē. HESC dāvā Jums iespēju iepazīties ar vienu no labākajām universitātēm- Radboud Universitāti Nijmegenā.

Piedalies konkursā un laimē vērtīgas balvas

Izbaudi Nīderlandi - studē maģistratūrā Radboud Universitātē Nijmegenā!

Radboud universitāte ir dibināta 1923 gadā. Tajā ir deviņas fakultātes, kurās studē vairāk nekā 17,500 studentu. Universitāte piedāvā 28 maģistra programmas angļu valodā piecās dažādās jomās: sabiedrība, veselība, kultūra, politika un bizness, daba&zinātne. Visas programmas ir akreditētas un atzītas visā pasaulē. Mācību maksa ir pieejamas un ir stipendijas iespējas.

Izglītība un iekārtas

Radboud ir studentu orientēta pētniecības universitāte, kur studentu motivācijai ir izšķiroša nozīme. Studiju organizācija un individuāla pieeja katram studentam nodrošina ciešu sadarbību ar pasniedzējiem un kursa biedriem, kas iedvesmo un motivē (pārbaudīts praksē!).

Radboud universitātes teritorija ir iespējams viszaļākā un visskaistākā Nīderlandē. Auditorijas, datoru klases un laboratorijas, aprīkotās ar jaunākajām tehnoloģijām, bibliotēkas un modernais sporta centrs ir pieejami visiem studentiem.

Neaizmirstamā starptautiskā pieredze

Holandieši (gandrīz visi!) runā angliski, kas ievērojami atvieglo komunikāciju. Nijmegena ir starptautisko studentu sapnis: vairāk nekā divi simti kursi angļu valodā, arvien vairāk starptautiskā personāla un regulāras izklaides aktivitātes. Aptuveni 10% no visiem studentiem ir ārzemnieki, tātad jūs iepazīsities gan ar holandiešu, gan ar jūsu kursa biedru kultūru, kas var būt no jebkuras valsts pasaulē!

Nijmegena

Nijmegena ir vecākā pilsēta Nīderlandē. Tā ir tīra, droša un draudzīga vieta ar bagātu sociālo un kultūras dzīvi. Ceturtā daļa no tās 170000 iedzīvotāju ir ārzemnieki. Nijmegena ir vērta apmeklēt: daudz nelielo, mājīgo veikalu, ielas kafejnīcas (ar simts dažādu alu veidu!) un restorāni, unikāli vēstures pieminekļi un ielu teātra tradīcija, nemaz nerunājot par Starptautiskajiem 4-dienu Gājieniem un Vasaras Festivāli.

Pārliecinieties paši!

Mūsu mājas lapā ir viss par augstskolu, Nijmegenu, JUMS piemēroto maģistra programmu, stipendijām, izklaides aktivitātēm utt. Apmeklējiet http://www.internationalmasters.eu vai sazinieties ar mūsu studentu informācijas ofisu: sid@dsz.ru.nl. Arī palieciet atjaunināts ar Facebook: http://www.facebook.com/Radboud.Prospective.Masters.

Nepalaidiet garām savu iespēju studēt Nijmegenā!

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, atnāciet uz tikšanos ar Universitātes pārstāvjiem izglītības izstādē: "Study in Holland" š.g. 26.-27. novembrī. Vairāk informācijas www.hesc.lv vai education@nlcc.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!