Foto: Publicitātes attēls
Romantiskas brīvdienas – tām nav jābūt banālām vai garlaicīgām. To pierādīja Raffaello Stāstu Valentīna dienas projekts, kas tika veidots, lai parādītu reālu cilvēku patiesās emocijas. Pateicoties tam, mēs iepazināmies ar mīlošiem pāriem no visas Latvijas, kas sūtīja mums savus romantiskos stāstus un attēlus. No visiem iesūtītajiem attēliem ar balsošanas palīdzību un Raffaello zīmola īpašnieku – Ferrero pārstāvētas žūrijas lēmumu, tika izvēlēts pāris, kurš balvā ieguva romantisku, profesionāla fotogrāfa vadītu foto sesiju.

Raffaello ir vairāk par mazu salduma gabaliņu. Tās ir emocijas un jūtas, mūsu tuvākie cilvēki un skaistākie mirkļi, kas tiek pavadīti kopā. Raffaello ir dāvana katrā īpašā brīdī, un tieši tādēļ Raffaello kļūst par daļu no stāstiem, ko veidojam.

Tādēļ Ferrero – Raffaello zīmola īpašnieks, saskaņā ar trīs īpašiem svētkiem – Valentīna dienu, Sieviešu dienu un Mātes dienu, secīgi stāsta mums Raffaello stāstus. Raffaello Stāstu izveidošana iedvesmo dalīties ar visskaistākajām emocijām. Iedrošina dalīties ar mūsu sajūtām, sniedz baudu, rūpējas par draudzību un mīlestību. Tā mirklis kļūst par īpašu atmiņu.

Mīlētāju diena ir tie īpašie svētki, kas pelnījuši patiesu romantiku. Tieši tāpēc mēs šogad parūpējāmies par to, lai Valentīna diena tiktu baudīta unikālā atmosfērā, ko papildina Raffaello saldā garša. Mūsu sauklis – "Vairāk kā tūkstoš vārdu", vairāk par visu attiecas uz neaizmirstamiem brīžiem, kuros pat vismazākajai dāvanai var būt milzīga nozīme. Dāvinot Raffaello savam mīļotajam cilvēkam, Tu paud visas emocijas, kas saistās ar šiem īpašajiem svētkiem.

Tā īpašo saldumu un neparasto raksturīgo garšu ir radījuši vislabākie Itālijas konditori, tieši tāpēc mūsu loterijas balva ir ceļojumi uz saulaino Itāliju. Tikpat kārdinošas ir arī fotokonkursu balvas – profesionālas foto sesijas, kuras sniedzam dalībniekiem – pateicoties tām mēs paužam un notveram emocijas, kurām ir tik liela nozīme Raffaello pasaulē.

Arī Tu vari būt daļa no mūsu iedvesmojošajiem stāstiem. Lai piedzīvotu neaizmirstamus mirkļus ar savu ģimeni Romā, Tev jāpiedalās loterijā ar Raffaello iepakojuma pirkumu.

Lai piedalītos unikālā foto sesijā, kas ļaus iemūžināt visskaistākās emocijas, Tev tikai jāpiedalās nākamajā Raffaello Stāstu konkursā, kurā mēs godinām Mātes dienu. Dalies ar savām jūtām, atsūtot mums fotogrāfiju ar sevi, kas parāda mīlestību starp māti un bērnu.

Loterijas atļaujas nr. 3962

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!