Foto: Publicitātes foto
Medicīnas centrā "Jauna redze" ir izstrādāta kompleksa metode, kā paredzēt redzes korekcijas rezultātu katram pacientam. Par to vairāk stāsta ārsts-oftalmologs Povilas Stirbis.

Metode "Provisum 3D LASIK" ir refrakcijas tehnoloģiju attīstības augstākais punkts attiecībā uz sagaidāmajiem rezultātiem uzlabojamas redzes un operācijas drošības jautājumos. Tehnoloģijai nonākot jaunā attīstības posmā 2021. gadā, tika pilnībā atjaunota arī nomogrammu programmatūra. Šī ir pilnīgi jauna lāzerkorekcija, kas papildina ārsta-oftolmologa darbu ar mākslīgā intelekta iespējām.

Inovatīvas diagnostikas metodes kā, piemēram. optiskā koherentā tomogrāfija, ļauj skenēt dziļas un arī ultra plānas acs struktūras, kas savukārt palīdz novērst komplikācijas redzes nervā un tīklenē.

Radzenes slāņu stāvokļa analīze, izmantojot vairākas metodes kā, piemēram, endoteliālo ultra biomikroskopiju un Šeimpfluga skenēšanu, kas papildina un paplašina klasiskās keratotopogrāfijas iespējas, ļauj profilaktiski paredzēt keratektāziju un laicīgi uzsākt profilaktiskas darbības.

Veicot "Provisum 3D LASIK" redzes lāzerkorekciju, tiek izmantota monitorēšanas metode ar procesa 3D vizualizācijas pielietošanu. Procedūras pamatā ir unikāla tehnoloģija – medicīnas centra "Jauna redze" ķirurgi izmanto Kalifornijas kompānijas "True vision" ultra modernu konceptu, kuram nav līdzvērtīgu Baltijas valstīs un tuvākajās ārzemēs refrakcijas ķirurģijas jomā. Inovatīva pieeja ļāvusi radikāli palielināt iejaukšanās precizitāti un pacienta komfortu operācijas laikā.

Radzenes pārlaiduma veidošana aizņem vien dažas sekundes un ļauj izdarīt to maksimāli droši un efektīvi, tāpēc, ka izmantojamais precīzais aprīkojums ir spējīgs ņemt vērā astigmātisma individuālus parametrus jebkurās tā izpausmēs.

Lāzera redzes korekcija medicīnas centrā "Jauna redze" nozīmē ne tikai drošību un efektivitāti. Procedūru iespējams raksturot arī ar tādiem jēdzieniem kā komforts, ātra atveseļošanās, nesāpīgs operācijas un pēcoperācijas periods. Mūsu pacientu redzes augstā kvalitāte ir kļuvusi pieejama, pateicoties optimāliem ātras izveseļošanas veidiem.

Daudzi pacienti izvēlas klīniku "Jauna redze", jo tai jau kopš 1999. gada ir laika gaitā izkopta pieredze. Klīnika darbojas vairākās valstīs, un tajā strādā liels ārstu kolektīvs, kas pārspēj pacientu cerības. Pieteikties konsultācijai un uzzināt aktuālo informāciju var mājaslapā eyes.lt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!