Vai Jūs jau esat padomājuši kā iepriecināsiet savus mīļotos Svētā Valentīna dienā? Jūsu sirdsdraudzene droši vien gaida no jums pārsteigumu, taču viņa ne par ko neatklās sevi un pat neatgādinās par romantiskās dienas tuvošanos, cerot, ka Jūs pats to atcerēsieties un uzminēsiet visus viņas sapņus…
… Un Jūsu mīļotais visdrīzāk pat nenojauš, ko Jūs viņam dāvināsiet…

Lai tas pagaidām arī paliek noslēpums, bet mēs atklāsim Jums lielisku iespēju izdabāt gan sev, gan mīļotajam!

Pasaulslavenais zīmols REMINGTON Svētā Valentīna dienā sagatavojis īpašu pārsteigumu visiem savas produkcijas pircējiem. Visu mīlētāju dienas priekšvakarā (no 11. līdz 14. februārim) iegādājoties šī zīmola preces ELKOR elektropreču veikalos par vairāk nekā 25 latiem, Jūs saņemsiet romantisku dāvanu no REMINGTON — divas biļetes uz jebkuru seansu Forum Cinemas! Izvēlieties laiku, tikšanās vietu un aiciniet mīļoto uz randiņu!!!

REMINGTON ir daudzveidīgu, jūsu skaistumam paredzētu, pusprofesionālu elektroierīču ražotājs. Uzņēmums ieviesis mūsu sadzīvē vairākus novatoriskus risinājumus, tostarp 1937. gadā izstrādājis pasaulē pirmo elektrisko skuvekli. REMINGTON produkcijas plašais klāsts iepriecinās visus tos, kuri rūpējas par savu izskatu, it īpaši par matiem: fēni un veidotāji, lokšķēres un matu taisnotāji, elektriskie skuvekļi un ierīces matu griešanai, trimeri un depilatori, — tie visi ir visaugstākās kvalitātes izstrādājumi par pieņemamām cenām. Virtuāli iepazīties ar REMINGTON produkciju var šeit.

REMINGTON produkcija ļaus Jums izveidot skaistumkopšanas salonu tieši Jūsu mājās, īstenot visas Jūsu fantāzijas, izveidot sev jaunu tēlu, stilu. REMINGTON allaž piedāvās Jums kaut ko jaunu, uzlabotu, neparasti ērtu un funkcionālu. REMINGTON ir skaistuma, stila un sakoptas ārienes zīmols. Zīmols, kurš vienmēr ir moderns, prestižs, leģendārs, allaž aktuāls un jauns.

Šoreiz REMINGTON aicina Jūs doties uz kino! Jums tikai jāiegādājas preces par vairāk nekā 25 latiem jebkurā ELKOR veikalā un dāvanā Jūs saņemsiet divas biļetes uz jebkuru seansu Forum Cinemas! Jūsu mīļie spēs novērtēt Jūsu izvēli!

REMINGTON produkcija jau pati par sevi ir lieliska dāvana gan dāmām, gan kungiem, bet šoreiz REMINGTON papildus iepriecinās visus kinomīļus. Jūsu lielisko gaumi un uzticību augstai kvalitātei REMINGTON atalgos, sniedzot Jums iespēju pavadīt romantisku vakaru divatā ar savu otro pusīti! Dāviniet cits citam dāvanas, izvēlieties vērtīgas un kvalitatīvas lietas! Bet, galvenais, MĪLIET viens otru!

Uzdāviniet savam mīļotajam vai mīļotajai individuālu stilu un neatkarību!

Pasteidzieties, pārsteiguma balvu skaits ir ierobežots!

Akcijas norises laiks 11.02.2006. — 14.02.2006.

Veikalu adreses:

ELKOR TEHNIKA Rīgā, Krasta ielā 46 (t/c «Mols» 2.stāvs), t. 7030303;

ELKOR TEHNIKA Rīgā , Lielirbes 29 (t/c «Spice» 1. stāvs), t.7458314;

ELKOR TEHNIKA Rīgā, Brīvības gatvē 372 (t/p «Alfa» 2. stāvs), t.7076573;

ELKOR CENTRS Rīgā, Brīvības ielā 201, t.7070702;

ELKOR CENTRS Rīgā, Krasta ielā 60, t.7114274;

ELKOR TEHNIKA Rīgā, Brīvības ielā 21, t.7213440;

ELKOR TEHNIKA Rīgā, Brīvības ielā 88, t.7311764.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!