Foto: Publicitātes foto
2020. gada 19., 20. un 21. martā pieczvaigžņu luksusa viesnīca "Grand Hotel Kempinski Riga" un tās panorāmas restorāns "Stage 22" gan pilsētas viesiem, tgan vietējiem rīdziniekiem piedāvā unikālu iespēju baudīt trīs izcilus vakarus ar četru kārtu ēdienkarti, izmeklētiem vīniem un labāko apkalpošanu zvaigžņotā Michelin šefpavāra Matthias Schmidberger (Matiass Šmidbergers) un viņa komandas gādībā.

Matiass, kurš saimnieko "St.Moritz" restorānā "Ca' d'Oro", viesnīcā "Kempinski Grand Hotel des Bains", 2012. gadā ieguva prestižo "Michelin" zvaigzni, kas ir visaugstākā atzinība pēc "Michelin" ceļveža.

Šmidbergera profesionālā kaisle pret gastronomiju, tekstūru dažādību, garšu konsistenci un aromātu ir pacēlusi gardēžu iecienīto viesnīcas restorānu "Cà d'Oro" nākamajā līmenī, un nu jau tas var lepoties ne tikai ar "Michelin" zvaigzni, bet arī ar prestižo apbalvojumu "Gault Millau" un iegūtiem 17 punktiem.

"Kurš pārstāj kļūt labāks, tas pārstāj būt labs!" Ar šo devīzi, lielu radošumu un entuziasmu, Matiass Šmidbergers un viņa komanda sasniedz savas virsotnes.

Jau astoņu gadu garumā Matiass piedāvā saviem viesiem neaizmirstamus garšu ceļojumus viesnīcu industrijā, taču no 2015. gada viņš pārrauga viesnīcas ēdināšanas departamentu.

Viņa darbos redzama aizrautība ar Eiropas gastranomijas mākslu, perfektu noformējumu, kur tiek izmantoti tikai pirmās klases oriģinālprodukti.

Trīs iedvesmojošu un harmonisku vakaru garumā Matiass kopā ar labāko Baltijas vīnzini Ronaldu Pētersonu sniegs restorāna "Stage 22" viesiem iespēju baudīt unikālu garšu ceļojumu:

Restorāna darba laiks "Michelin" vakariņām:

Ceturtdien, piektdien, sestdien: no pulksten 18.00 līdz 00:00

Vakariņu cena:

Četru kārtu vakariņas / 165 eiro no personas (piemeklēti vīni, ūdens un kafija iekļauti cenā)

Vakariņas tikai ar iepriekšēju galdiņu rezervāciju:

stage22.riga@kempinski.com +371 6767 0122

Par "Grand Hotel Kempinski Riga": Izvietota iepretim slavenajam Latvijas Nacionālās operas namam un blakus Vecrīgai, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, viesnīca piedāvā absolūti jaunu komforta un elegances līmeni gan pilsētas viesiem, gan tās iedzīvotājiem. "Grand Hotel Kempinski Riga" piedāvā 141 pirmās klases numuru un apartamentus, divus restorānus un divus bārus, sešas ietilpīgas sanāksmju telpas, tajā skaitā "Grand Ballroom" konferenču zāli, kā arī pasaules klases SPA un atpūtas zonu. Brīnišķīgs panorāmas skats uz galvaspilsētu, izsmalcināts serviss un bagātīga kultūras pieredze gaida viesus no visas pasaules.

"Kempinski" šobrīd pārvalda 75 pieczvaigžņu viesnīcu un rezidenču portfolio 31 valstī un turpina pievienot tam jaunus īpašumus Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Ikviens no tiem atspoguļo Kempinski zīmola spēku un panākumus, nezaudējot saikni ar savu mantojumu. Portfolio iekļauj vēsturiskus īpašumus un arhitektūras pieminekļus, godalgotas urbānā dzīvesveida viesnīcas, pirmklasīgus kūrortus un prestižas rezidences. Katrs no tiem piedāvā kvalitāti, kuru viesi gaida no "Kempinski", vienlaikus iekļaujot katras atrašanās vietas kultūras tradīcijas. "Kempinski" ir dibinājis pasaules lielāko neatkarīgo viesnīcu zīmolu aliansi – "Global Hotel Alliance" (GHA).
https://www.kempinski.com/lv/riga/grand-hotel-kempinski-riga/dining/culinary-highlights/michelin-star-weekend/

www.kempinski.comwww.gha.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!