Foto: Publicitātes foto
Pirmie Eiropā, iespējams, pirmie pasaulē, "Ride" piedāvā koplietošanai elektrovelosipēdu "Xiaomi Himo T1". Lai klientus iepazīstinātu ar pakalpojumu, pirmajā – atklāšanas – dienā varēs vizināties bez maksas.

Lai nodrošinātu efektīvāku mobilitāti Rīgā, organizācija "Ride" piedāvā elektrovelosipēdu īstermiņa nomu. Šis pakalpojums atvieglos satiksmes plūsmu pilsētas centrā un mazinās gaisa piesārņojumu, kas atstāj ietekmi uz apkārtējo vidi.

Elektrovelosipēdi būs pieejami Rīgā un Jūrmalā, kur tos varēs atrast un aktivizēt ar aplikācijas palīdzību. Aplikācija ir paredzēta gan "iOS", gan "Android" viedierīcēm un ir pieejama attiecīgo platformu aplikāciju vietnēs. Lai būtu ērtāk uzsākt braucienu un lejuplādēt aplikāciju, pie elektrovelosipēda varēs vienkārši noskenēt uz tā atrodamo QR kodu, kas automātiski aizvedīs uz lietotnes lejupielādes vietni. Aplikāciju varēs arī atrast un lejuplādēt "Ride" mājaslapā www.ridemobility.eu

"Xiaomi Himo T1" ir jauna tipa elektrovelosipēdi, kādi vēl netiek piedāvāti Latvijas nomas tirgū. Tie sniedz iespēju pārvietoties ar ātrumu līdz 25 kilometriem stundā, sēžot ērtā pozīcijā, tajā pašā laikā labi pārredzot apkārtējo satiksmi. Ar pilnu baterijas uzlādi un neminoties var nobraukt 45 kilometrus, kas sniedz iespēju sasniegt Jūrmalu, kas ir iekļauta teritorijā, kur elektrovelosipēdu pēc brauciena beigām var novietot. Sākotnēji Rīgā tiks izvietoti vairāk nekā 100 jaunie, pilnībā elektriskie un dabai draudzīgie pārvietošanās līdzekļi. Pakalpojums ir pieejams visu diennakti, un elektrovelosipēdi ir aprīkoti ar visiem nepieciešamajiem gaismas un skaņas signāliem, kas vēl vairāk uzlabo to spēju iekļauties ikdienas satiksmes plūsmā, kā arī nodrošinās ērtu, drošu un pamanāmu pārvietošanos diennakts tumšajā laikā.

Nomas pakalpojuma cena ir 1 eiro par nomas uzsākšanu un 0,15 eiro par katru nomas minūti. Pirmajā – atklāšanas – dienā, lai iepazīstinātu klientus ar pakalpojumu, noma būs bez maksas. Visu pirmo nedēļu būs iespējams iepazīties ar pakalpojumu bez nomas uzsākšanas maksas, t.i, būs jāmaksā tikai par braucienā pavadīto laiku 0,15 eiro/min. Visas dienas nomas maksa ir tikai 15 eiro, respektīvi, vienas dienas laikā no 00.00 līdz 23.59 netiks iekasēti vairāk par 15 eiro. Būs pieejami arī "referral" kodi, kurus būs iespējams nosūtīt draugiem. Draugs saņems 2,50 eiro bonusu bezmaksas braucienam, kas ietver uzsākšanu un 10 minūšu braucienu. Ja draugs būs izmēģinājis pakalpojumu, tad arī sūtītājs saņems 2,50 eiro bonusu. Kā arī šobrīd "Facebook" lapā @ridemobilityeu norisinās vairāki konkursi, kuru balva ir bezmaksas brauciens visas dienas garumā, ko varēs izmantot sev ērtā laikā.

"Jaunu un ērtāku pārvietošanās līdzekļu ieviešana bija loģisks solis, ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi," norāda Edgars Jākobsons, SIA "Ride" valdes priekšsēdētājs un uzņēmuma attīstības vadītājs.

Visi ir laipni aicināti izmēģināt jauno pakalpojumu un jaunos elektrovelosipēdus "Xiaomi Himo T1". Gaidīsim visus interesentus šo trešdien, 15.07.2020., sākot no pulksten 12.00 pie "Laimas" pulksteņa, Aspazijas bulvārī 20, Rīgā. Lai pirmais iespaids būtu īpaši patīkams, rekomendējam izmantot svaigo, ar priežu skuju aromātu bagāto veloceliņu Rīga-Jūrmala. Drošu un patīkamu braucienu novēl "Ride" komanda!

"Ride" ir vadošais e-mobilitātes un mikromobilitātes pakalpojumu sniedzējs Latvijas tirgū. Savu darbību uzsāka 2019. gadā, klientiem nodrošinot augstvērtīgāko elektrisko skrejriteņu nomas pakalpojumu. "Ride" ietilpst "TrafoNet" uzņēmumu grupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!