Foto: Publicitātes foto/Swisslanguages.com
Rīdziniece Ināra Maļugina (54) ir atklājusi unikālu metodi ātrai angļu valodas apguvei! Intervijā lasi un uzzini, kā arī tu jau šodien vari apgūt angļu valodu, izmantojot šo vienkāršo valodas apguves veidu.

– Vai biji iepriekš mācījusies angļu valodu?

Iepriekš angļu biju mēģinājusi mācīties kursos, bet darbs neļāva pielāgoties nodarbībām, jo tās bija notika noteiktā laikā un vietā. Manas paaudzes cilvēkiem jau agrāk vispār šķita, ka angļu valoda nekad nebūs vajadzīga.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu tieši tagad?

Biju ārzemēs un nesapratu neko, ko man saka un, protams, nemācēju arī atbildēt. Arī ikdienā tiklīdz bija jārunā angliski, iegrimu kompleksos. Tas radīja reālu diskomfortu, tāpēc nolēmu pēc iespējas ātrāk iemācīties angļu valodu. Iet kursos vairs nevēlējos, jo tam man nebija laika un galu galā - tie kursi taču ir tik dārgi! Internetā izlasīju vairāku cilvēku labās atsauksmes par Šveices metodi. Uzrunāja iespēja mācīties sev ērtā laikā no mājām vai jebkuras citas vietas, kur pieejams dators vai telefons. Piedāvājums likās pamēģināšanas vērts!

– Kā notika mācīšanās?

Pieteicos programmai internetā un uzreiz saņēmu to savā e-pastā. Mācīties varēju brīvajos brīžos, neatkarīgi no atrašanās vietas. Vairs neizniekoju laiku bezjēdzīgās aktivitātēs, bet izmantoju to lietderīgi – mācoties angļu valodu. Šī neparastā metode ir pilnīgi kaut kas cits nekā kursi! Mācīšanos ar Šveices metodi es izbaudīju, jo nodarbības bija pārdomātas un interesantas. Man patika tas, ka varēju mācīties savā tempā un atkārtot vielu, kamēr pilnībā to apguvu. Mācīties bija viegli un savas zināšanas es varēju pārbaudīt un nostiprināt ar praktiskajiem uzdevumiem un testiem. Bija forša sajūta, ka pēc katras nodarbības jutos arvien drošāka.

– Kā vērtē savu angļu valodu tagad?

Šobrīd mana angļu valoda ir būtiski uzlabojusies. Lasīšana un teikumu veidošana vairs nesagādā nekādas problēmas. Tas bija vieglāk nekā biju domājusi! Galvenais, ka esmu ieguvusi pārliecību par sevi. Vairs nekaunos un neizvairos no sarunām angļu valodā.
Ieteicu šo metodi pat savai paziņai!

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?

Mūsdienās bez angļu valodas nevar iztikt! Izvēlieties mūsdienīgu un ērtu veidu, kā to apgūt. Šveices metode patiešām ir unikāla un neparasti vienkārša. Nevilcinieties un piesakieties programmā, lai beidzot sāktu runāt angliski!

Dodies uz "SwissLanguages" un saņem savu angļu valodas apmācības programmu jau tagad!

Uzmanību! Pirmajiem 49 interesentiem – jaunās mācību sezonas atlaide, tāpēc pasteidzies un dodies uz "SwissLanguages.com" jau tagad!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!