Foto: Publicitātes foto
Šīs vasaras sākumā, 10. jūnijā, Maskavas ielā 267 durvis apmeklētājiem vērs Latvijas lielākais konfekšu veikals "Rainbow Candy". Veikala produkcijā būs atrodamas vairāk nekā 600 dažādas garšas, kas spēs palutināt ikvienu saldummīli. Pateicoties veikala plašajam saldumu klāstam, "Rainbow Candy" ierindosies starp lielāko konfekšu veikaliem Latvijā.

"Rainbow Candy" produkcija tiek vesta no Zviedrijas, kas ir Eiropas lielvalsts saldumu ražošanas industrijā. Tas sniedz "Rainbow Candy" veikalam privilēģijas piedāvāt saldumus, kādus Baltijas valstīs līdz šim nebija iespējams nedz iegādāties, nedz baudīt. Veikala koncepcija tiek balstīta uz cilvēku brīvu vaļu miksēt sev vēlamās garšas vienā iesaiņojumā, kas ir liels pluss, ikvienam, kas vēlas piedzīvot garšu "eksploziju".

"Jāuzsver, ka "Rainbow Candy" ir ģimenes uzņēmums, un mūsu veikala mērķis ir radīt konfekšu paradīzi ikvienam apmeklētājam, ievedot viņu konfekšu piedzīvojumā. Mūsu veikalā jums būs iespēja iegādāties vairāk nekā 600 dažādu garšu, kas ir īpaši izraudzītas no uzņēmuma puses, lai apmierinātu ikviena klienta vēlmes. Garšas buķetē tiks piedāvātas dažāda sāļuma un salduma pakāpes, sākot ar dažāda veida šokolādēm un beidzot ar lakricu," stāsta uzņēmuma pārstāve Agnese Rasiņa.

Uzņēmums ir padomājis arī par Pierīgas iedzīvotājiem – viņiem būs iespēja nobaudīt gardās konfektes, iegādājoties tās internetveikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!