25.oktobrī plkst. 18:00 RTU Rīgas Biznesa Skola (RBS) rīko atvērto durvju dienu programmai Professional MBA jeb biznesa vadības profesionālā maģistra programmai, kurā potenciālie studenti varēs uzzināt par programmas saturu, iestāšanās nosacījumiem un MBA beidzēju iespējām darba tirgū.

Pasākuma ietvaros RBS pasniedzēja, a/s Latvijas Balzams mārketinga direktore Inese Eglīte stāstīs par mārketinga pētījumu efektivitāti, pielietojot RBS studijās izmantoto case-study metodi. SIA Lattelecom IT&T Sabiedrisko pakalpojumu nozares direktore Iveta Pundure un SIA Citrus Solutions valdes priekšsēdētājs Rinalds Sproģis stāstīs par MBA grāda priekšrocībām darba devēju acīs.

MBA ir starptautiski atzīts grāds, kas ļauj apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes tālākai vadītāja karjerai kā biznesā, tā arī valsts un sabiedriskajā sektorā. MBA, ko pirmoreiz sāka piedāvāt ASV universitātes 20.gs. sākumā, ir pašreiz vispopulārākā profesionālās augstākās izglītības programma pasaulē – tiek piedāvātas vairāk nekā 2500 programmas. MBA studijās iegūtās zināšanas palīdz pārvarēt karjeras "stikla griestus" gan atsevišķā uzņēmumā, gan darba tirgū kopumā, jo cilvēkiem, kas pretendē uz augstākās vadības līmeņa amatiem, darba tirgū tiek izvirzītas jau daudz nopietnākas prasības nekā tiem, kas strādā kā speciālisti vai vidējā līmeņa vadītāji.

Piesakoties līdz 14.decembrim un nokārtojot nepieciešamos iestājpārbaudījumus, studijas RBS Professional MBA programmā iespējams uzsākt jau 2008.gada janvārī. Rīgas Biznesa skolu tās darbības 16 gados beiguši gandrīz 700 absolventi, kas ieņem vadošus amatus lielākajos Latvijas uzņēmumos vai uzsākuši un vada savu biznesu.

RBS stratēģiskie partneri ir Bufalo universitāte ASV un Otavas universitāte Kanādā, studijas skolā notiek angļu valodā. RBS studenti var apgūt vispārējo MBA programmu (General MBA), kas noder uzņēmumu vadībā visās nozarēs, kā arī specializēties MBA Finance, kas domāta finanšu jomā strādājošajiem. Trešā specializācija - MBA IT - ir īpaši paredzēta IT uzņēmumu vadītājiem, IT projektu vadītājiem un cilvēkiem, kas uzņēmumos atbild par informācijas sistēmu vadību.

RBS MBA atvērto durvju diena notiks Rīgas Biznesa skolas telpās Skolas ielā 11. Tajā piedalīsies RBS absolventi, pasniedzēji un studenti, kā arī darba devēju pārstāvji.

Papildus informācija: www.rbs.lv; tālr. 670 898 00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!