Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 28. maijā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 Ziemeļblāzmas kultūras pils parkā, Ziemeļblāzmas ielā 36, Vecmīlgrāvī, notiks 115. Ziemeļblāzmas Bērnu svētki “Visi mani Dziesmu svētki”. Svētku organizatori lielus un mazus aicina uz radošajām darbnīcām, krāšņu koncertprogrammu, atrakcijām un citiem pārsteigumiem!

Šogad Bērnu svētki tiks aizvadīti gaidāmo XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku zīmē, kur papildu citām aktivitātēm ikvienam būs iespēja izmēģināt savas prasmes arī latviešu tautas dejās un ievingrināt balsi kārtīgi izdziedoties. Savukārt paši mazākie svētku dalībnieki būs aicināti piedalīties aizraujošās rotaļās un izpriecāties ziepju burbuļu ballītē.

Uz svētku skatuves svētku apmeklētājus visas dienas garumā priecēs bērnu vokālie ansambļi "Karameles", "Pumpuriņi", "Nāriņa" un "Blāzmiņa", bet svētku noslēgumā gaidāms lielkoncerts kopā ar dziedātāju un komponistu Lauri Valteru un zaķiem Bannijiem "Hops un Čiks ".

Ziemeļblāzmas Bērnu svētku gaitu kā ik gadu uzraudzīs arī pats Augusts Dombrovskis un Marta Rinka. Šogad svētku rīkotāji vēlējušies īpaši izcelt "Ziemeļblāzmas" pamatlicēju stāstus un pils izveidošanās vēsturi, ko apmeklētāji varēs izzināt ar QR kodu palīdzību, dodoties pastaigā pa kultūras pils gleznaino parku.

Svētku ietvaros Kultūras pils Ziemeļblāzma Lielajā zālē plkst. 13.00 apmeklētājus priecēs arī pūtēju koncerts "Lai prieks rada prieku", kurā uzstāsies kultūras pils "Ziemeļblāzma" pūtēju orķestris "Fanfara", Juglas mūzikas skolas pūtēju orķestris, Klaipēdas Juozo Karoso mūzikas skolas pūtēju orķestris no Lietuvas un Rīgenes mūzikas skolas pūtēju orķestris no Vācijas.

Ziemeļblāzmas bērnu svētkus organizē Ziemeļrīgas kultūras apvienība, Vecmīlgrāvja attīstības biedrība, svētku lieldraugs – Rīgas brīvosta.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!