Foto: Publicitātes foto
Cilvēkiem ar veselības problēmām vecuma kategorijā no 40 un uz augšu tiek piedāvātas rehabilitācijas iespējas. Klīnika piedāvā pirmo bezmaksas vizīti, kuras laikā tiek veikta diagnostika, pēc kuras attiecīgi katram pacientiem tiek piemērota rehabilitācijas kursa programma. Pēc diagnostikas tiek veiktas padziļinātas analīzes, pēc kurām ārsts nozīmēs vajadzīgās procedūras un konsultācijas pie speciālistiem.

Medicīnas centrs "Аurora" ir īpašs ar to, ka pacientiem tiek piedāvāta kompleksā rehabilitācija. Dažu mēnešu laikā pacienti apmeklē tādus speciālistus kā fizioterapeits, kurš nodrošina ārstniecisko vingrošanu, masieri, kuri izmanto dažādas tehnikas, akupunktūras ārsti, kuri ar adatu terapiju darbojas uz ķermeņa noteiktajiem punktiem. Pacienti īpaši iemīļojuši adatu terapiju, jo tā spēj mazināt sāpes, uzlabot asinsriti, palīdz hipertonisku un ginekoloģisku saslimšanu gadījumā, tās gan nav vienīgās lietas, ko spēj akupunktūras ārsti.

Viena no mūsdienu aktuālakajām problēmām 21. gadsimtā ir liekais svars. Šāda programma ir izstrādāta arī medicīnas centrā "Аurora". Tiem, kuriem nav izdevies izcīnīt cīņu ar lieko svaru, apmeklējot dietologus un sekojot līdzi veselīgam uzturam, klīnika piedāvā aparāta procedūras, tādas kā limfodrenāža, LPG, kā arī ir iespēja cīnīties ar tauku šunām ar injekciju palīdzību.

Medicīnas centra "Аurora" klientu vidū ir arī Latvijā zināmas personības. Šobrīd rehabilitācijas kursu apmeklē arī Krievu drāmas teātra aktrise – Irina Jegorova.

Irina gan dzīvē, gan uz skatuves, spēlējot Fainas Ranevskas lomu, cīnās ar vienu no savām hroniskajām slimībām. Ļoti palīdzējusi ir akupunktūra un LPG procedūra.

Pateicīgus vārdus esam saņēmuši arī no Lolitas Šteimanes, kurai bija izteiktas sāpes mugurā un kājās. Viņai palīdzēja lāzerterapija, ultraskaņas terapija un fizioterapija.

Ir būtiski atzīmēt, ka medicīnas centrs "Аurora" aktīvi darbojas labdarības pasākumos, kā arī piedāvā Latvijas zvaigznēm atgūt savu veselību. Viena no Latvijā pazīstamām personībām – Jūlija Pavlovskaja Killiane apmeklē rehabilitācijas kursu bezmaksas. Jūlija ikdienā pārvietojas ratiņkrēslā, kas dod papildus slodzi rokām un rada muguras sāpes. Apmeklējot akupunktūru, masāžu un ārstniecisko vingrošanu, tika sajusti vērā ņemami uzlabojumi.

Ar rezultātiem ļoti apmierināti ir arī biedrība ar retām saslimšanām "Motus Vita" biedri – šobrīd rehabilitācijas procesu ir uzsācis Aleksandrs Alipovs, kuram ir vāji muguras muskuļi, ar masāžu un ārstnieciskās vingrošanas palīdzību tiek uzlabots muskuļu stāvoklis.

Tieši kompleksā rehabilitācija sniedz efektivitāti un rezultātus!

Medicīnas kursa izmaksu segšanas veidi ir vairāki: skaidras un bezskaidras naudas līdzekļu norēķināšanās veidi, kā arī, balstoties uz ekonomisko situāciju valstī un atalgojumu kopumā, tiek piedāvātas arī kredīta iespējas. Šāds apmaksas veids tika ieviests pēc klientu lūguma. Klīnikai ir vairāki sadarbības partneri, kuri ikdienā piedāvā un informē klientus par kreditēšanas procesiem un iespējām.

Pats būtiskākais medicīnas centra "Аurora" darbā ir veselīgāki un laimīgāki klienti!

Medicīnas centrs "Аurora" strādā bez brīvdienām, katru dienu, laika posmā no 09:00 līdz 20:00.

Esiet laipni gaidīti – Rīgā, Bruņinieku ielā 49, k-2

Mājaslapa: www.aurora-centrs.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!