Foto: Publicitātes attēls
Lai nodrošinātu pasažieriem ērtāku nokļūšanu no Imantas uz Lielirbes ielu, pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme"(RMS) no š. g. 21. janvāra ir veikusi izmaiņas 241. minibusa esošajā maršrutā, posmā Imanta – Lidosta un centrā.


Balstoties uz pasažieru plūsmas palielināšanos un nepieciešamību nodrošināt maršruta savienojumu Imanta - Lielirbes iela, ir veiktas izmaiņas 241. minibusa maršrutā Centrs - Lidosta. Jaunās izmaiņas 241. minibusa maršrutā stāsies spēkā š.g. 21. janvārī. Šajā maršrutā darba dienās tiks palielināts minibusu skaits, būs jauns kustības saraksts darba dienām un brīvdienām. Un tiks palielināts reisu skaits darba dienās no 73 uz 86 reisiem, brīvdienās no 54 uz 57 reisiem. Aicinām pasažierus būt uzmanīgiem un sekot līdzi jaunākajai informācijai RMS mājas lapā, sociālajos tīklos "facebook", "twitter", kā arī izvietotajiem paziņojumiem pieturvietās.

Turpmāk minibusi kursēs virzienā no Esplanādes: pa Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, K. Valdemāra ielu, Kalnciema ielu, Slokas ielu, Jūrmalas gatvi, Kurzemes prospektu, Kleistu ielu, Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu, Rostokas ielu, Anniņmuižas ielu, Apuzes ielu, Upesgrīvas ielu, Lielirbes ielu, K. Ulmaņa gatvi, P133 šoseju un tālāk pa maršrutu līdz galapunktam uz Lidostu.

Virzienā no Lidostas: pa P133 šoseju, K. Ulmaņa gatvi, Lielirbes ielu, Upesgrīvas ielu, Apūzes ielu, Anniņmuižas ielu, Rostokas ielu, Zolitūdes ielu, Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri, Kleistu ielu, Kurzemes prospektu, Jūrmalas gatvi, Slokas ielu, Kalnciema ielu, K. Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri līdz gala punktam uz Esplanādi. Savukārt, centrā minibusi turpmāk kursēs pa Elizabetes ielu, nevis Baznīcas ielu, Lāčplēša ielu un Brīvības ielu.

Informācija par minibusu maršrutiem un kustības laikiem ir pieejama RMS mājas lapā, sadaļā minibusu saraksts. Tāpat minibusu maršrutus un kustības sarakstus var apskatīties mobilajā tālrunī. Atgādinām, ka ikvienam ir pieejama "Rīgas mikroautobusu satiksmes" mobilā aplikācija, kurā var ātri un ērti apskatīt minibusu kustības sarakstu, atiešanas laiku no pieturvietām, sekot līdzi minibusa atrašanās vietai reālā laikā. Jāņem vērā, ka datu pārraide tālrunī var kavēties, tāpēc lūdzam pasažierus uz pieturu doties laicīgi.

Informācija par pilnsabiedrību "Rīgas mikroautobusu satiksme"

Pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) dibināta 2012. gada 24. gada oktobrī. Tajā strādā 450 darbinieki. Uzņēmums nodrošina pasažieru pārvadājumus 21 pilsētas maršrutā ar 171 mūsdienīgi aprīkotiem un komfortabliem "Volkswagen" un" Mercedes" markas minibusiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!